Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +68
GKS Tychy oficjalnie spadł dziś do II ligi.
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
źródło: 1200
Pobierz
lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz

Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #pytanie #zalesie #kiedystobylo
@tesknilam_: A ja mimo mam zajebiste zycie teraz, ale nic nie przebije beztroski z gimazjum czy liceum.
Wtedy każdy dzien byl przygodą, odkrywaniem czegos nowego, a przy okazji realnie nie bylo zadnego stresu. Znajomi dostepni (prawie) o kazdej porze dnia.
Studia mogą być gorsze niż liceum, liceum można dowolnie zmienić i kontynuować, studia jak się w nie wdepnie to trzeba
Nigdy nie tęskniłem za szkołą, bo to było największe źródło mojego stresu i złego samopoczucia.
@jakis_login: Dlatego z moją różową już postanowiliśmy, że jak moje plany na przebranżowienie się na home-office pykną, to zajmę się edukacją naszego potencjalnego bombla. Tylko korki ze ścisłych przedmiotów ogarnąć, bo humanistyczne i angielski to banał dla mnie. Gry, słownik >>>>>>
A wracając do tematu, nie chciałbym wrócić do szkoły głównie z poczucia obowiązków i nudy na zajęciach, czyli konieczności nauki tego co mnie kompletnie nie
Uwaga spoiler fabularny
Być może to kogoś razi, jednak wobec siebie też czasem używam niewybrednych określeń. No i to dość popularny na tym portalu sposób samookreślenia.
Co do determinizmu czasu i miejsca - no tak, wszyscy jesteśmy produktem czegoś, niemniej ludzie raczej rezerwują dla siebie pewną dozę samostanowienia. Daje się odnotować, że "przegryw" będzie bardziej skłonny do szukania przyczyn w otoczeniu i naturze, "wygryw" z kolei będzie częściej ulegał złudzeniu bycia kowalem
@Pieszczoszek_Czyscioszek: albo też po prostu miałeś względnie dobrze ustawionych starych, a nie przygłupich chłopów małorolnych totalnie zaoranych transformacją
ustrojową, to też mogło mieć pewien wpływ, nie sondzisz? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)