Aktywne Wpisy

niebadzogrem +46
Wszystko zależy ile te laski zarobiły.
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić

helghast +242

Jeśli ktoś uważa, że każdy linux jest jak arch czy gentoo to sie zatrzymał 15 lat temu
#linux
źródło: ed756416-0f1f-4be2-b0ac-e74428ac599e
PobierzNawet deweloperami dyskutowałem na ten temat,.próbowali znaleźć rozwiązanie, ale temat skończył się na tym, że nie wiadomo dlaczego nie działa,.bo w sumie powinno działać . No fajnie xD
Z obsługą drukarek podobnie. Dwustronną broszurę składaną na A5 z kartki a4 na windowsie robisz 2 kliknięciami i wychodzi jak powinno
Na linuksie się nie dało, bo
@Jarkendarion: u siebie przykładowo miałem problem z podpinaniem drugiego monitora o innej rozdzielczości niż pierwszy, mogłem wybrać między albo złym przeliczaniem czułości myszy między ekranami albo brakiem synchronizacji pionowej
@Jarkendarion: takie tam rodzinne uzytkowanie i najprostsza opcja ktora jest DOMYSLNIE WLACZONA w Windowsie - wygaszanie erkanu lapka przy jego zamknieciu. Nie wiem czy te komendy z linuxa dzialaja, wyplul mi to Grok a testowac nie bede
Wygaszanie samego ekranu laptopa (żeby nie świecił pod zamkniętą klapą)
Teraz musisz skonfigurować menedżer wyświetlania, żeby przy zamknięciu klapy automatycznie wyłączał wbudowany ekran.Najprostsze i działające w 100 % rozwiązanie –
@witajswiecie: A widzisz, a windows nie miałbyś takiego wyboru ;)
Wolę odpalić HD tune czy crystal disk info niż terminal.
Samba ? Ppm udostępnij a nie edycja samba.conf i dopisywanie linijek.
@Jarkendarion: Mam trochę gier na Steamie i na GOGu, jak wywale Windowsa i zainstaluje Minta to wszystkie te gry mi będą działać? Czy może jednak uruchomi się 20% z czego stabilnie podziała połowa z tego? Pytam serio, bo to jest główny powód dla którego się morduje z Microsoftem. Drugi powód jest taki, że jakieś urzędowe coś może być nagle potrzebne do zainstalowania i jedyne co
@Norskee: Ale miałeś pisać o Linuksie a nie jechać po Windowsie
źródło: Zrzut ekranu 2025-12-05 103035
PobierzNo ja akurat z Kali Linux mam ostatnio problemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Świeża instalacja na laptopie - jak chcę się połączyć z serwerem przez ssh to za pierwszym razem zwiesza system, działa tylko poruszanie kursorem. Hard reset i z tym serwerem mogę się połączyć, jak chce się połączyć z innym to to samo - pierwsza próba, hard reset, i potem działa
Zdarzyło
To taka podstawowa funkcja, że bez problemu się włącza, prawda?
@kapelutek_z_kociej_siersci: każdą grę sobie sprawdzisz na protondb.com, gry singleplayer działają bez problemów, gry z anti cheatem które się ładują z kernelem - nie działają
na Hyprlandzie również uświadczysz HDR, ale tu musisz zmienić plik konfiguracyjny