Aktywne Wpisy

Dogecoin +338
#rozdajo #gry #pc #battlefield6
Kupiłem Battlefield 6 jakiś czas temu, żeby pograć z kuzynem. Niestety los miał inne plany ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Kuzyn wpadł w nieszczęśliwy wypadek, oszczędzę wam może szczegółów, ale w skrócie: wylądował w szpitalu na kilka tygodni, operacja, rehabilitacja, dramat… jego zdrowie jest teraz najważniejsze, więc wspólne granie musiało zejść na dalszy plan.
Przez to wszystko trochę odechciało mi się grać
Kupiłem Battlefield 6 jakiś czas temu, żeby pograć z kuzynem. Niestety los miał inne plany ( ͡° ʖ̯ ͡°).
Kuzyn wpadł w nieszczęśliwy wypadek, oszczędzę wam może szczegółów, ale w skrócie: wylądował w szpitalu na kilka tygodni, operacja, rehabilitacja, dramat… jego zdrowie jest teraz najważniejsze, więc wspólne granie musiało zejść na dalszy plan.
Przez to wszystko trochę odechciało mi się grać
źródło: bf6
Pobierz
PodniebnyMurzyn +13
Dajcie poprosim jakiś pomysł na ścianę w sypialni. Goła jak święty turecki.
#majsterkowanie #wystrojwnetrz #mieszkaniedeweloperskie
#majsterkowanie #wystrojwnetrz #mieszkaniedeweloperskie
źródło: 1d277efe71fc4478b603cc039018659b
Pobierz

Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #pytanie #zalesie #kiedystobylo
@niegwynebleid: Ale wiesz, że do tego wcale nie potrzeba szkoły? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam teraz poniekąd powrót do przeszłości, bo mój syn jest w wieku szkolnym i generalnie przez te 30 lat nie zmieniło się absolutnie nic w podejściu nauczycieli do uczniów. J-----e za wszystko jak popadnie, ciągnięcie wszystkich w dół, zamiast równanie w górę, zabijanie kreatywności, indywidualizmu w
Posiedzieć na lekcji, zjeść bułę na przerwie żartując z wszystkich i wszystkiego, a po szkole na Lola albo csa do wieczora
Sam mam rodziców nauczycieli, trafiłem na parę nienormalnych nauczycielek, a jednej szczególnie zaszedłem za skórę (policzyłem poprawnie zadanie, które ona błędnie rozwiązała na lekcji), z rówieśnikami miałem problem przez 1/3 okresu edukacji m.in. przez bycie introwertycznym niskim chudzielcem.
Traktuje szkołę jako stratę czasu i miałem nadzieję, że
@whos_your_daddy_snakegirl: a jak ich traktuje? Bo nikt nie ma tyle wolnego co oni, w tak luznej pracy i do tego za srednia krajowa liczac wszystkie dodatki
@M4rcinS: tylko teoretycznie. Żeby zmienić szkołę, wystarczy przekonać rodziców. Natomiast zmiana studiów wiąże się ze stratą lat, a zmiana pracy może nie być dostępna.
@tesknilam_: Ja chodziłem na wagary, więc miałem mało stresu. Teraz mam więcej, ale przynajmniej mogę p--o kupić oficjalnie.