Wpis z mikrobloga

@KamilAmrah: lubią różne szczegóły wymyślać, mające (w ich mniemaniu) dodać wiarygodności. W kulturze normickiej nie ma zwyczaju podważania bzdur, w imię zasady "ty przytaknij moim kłamstwom, ja przytaknę twoim". Dopiero w zetknięciu z prawdziwymi ludźmi przeżywają szok, bo dostają brutalne "sprawdzam" na swoje blefy
  • Odpowiedz
dużo tam komentarzy o manlecie j----e, może go w końcu znajdę i spotkam

@Fala_Magnezu: są manleci j----y. Musisz wszystko poza wzrostem mieć wymaksowane, to znajdziesz w końcu byle jaką babę po latach poszukiwań. Failed normie to się nazywa.
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: Ale tacy ludzie naprawdę istnieją. Nie ma ich dużo, ale istnieją. Nieraz mówiłem, że u siebie w firmie mamy handlowca, który nie wiem czy ma nawet metr sześćdziesiąt, a odnosi naprawdę spore sukcesy w pracy, ma żonę, trójkę dzieci i dom niedawno zbudował. Ale to nie reguła.
  • Odpowiedz
  • 24
@_Alessandro_

Piękne, tam jest całe bingo normickie w komentarzach; kurs tańca, terapia, manlet yebaka, odpowiedni dobór koloru paska do butów, pewność siebie itd.

Ale ten to już przeszedł sam siebie.
Just be manlet bro, kobiety wolą niskich, wzrostaki to dopiero mają ciężko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Slavcel - @Alessandro 

Piękne, tam jest całe bingo normickie w komentarzach; kurs ta...

źródło: temp_file8821794158580747333

Pobierz
  • Odpowiedz