Wpis z mikrobloga

Właśnie sobie kodze bo wyestmowałem zadanie na 5MD i wczoraj skapnąłem się że już 3 dni zalogowałem a zostało mi niecałe dwa. No i raczej nie zdążę już w poniedziałek i wtorek wszystkiego zrobić i na weekend nadgonię. Tak to jest w korpo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ciekawe co będą myśleli koledzy jak zobaczą commity z soboty i niedzieli.

#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ksiega_dusz: dlatego ja zawsze nadpisuje historie zeby nie bylo widac ze robie darmowe nadgodziny. Koledzy z zespolu sie nie czepiaja wtedy, a to jest ich wina bo sami zanizaja estymaty. I szef sscrum master tez mnie czasami pochwali za to se dowoze wszystkie story pointy.
  • Odpowiedz
@Ksiega_dusz: przecież możesz po prostu w poniedziałek powiedzieć "nie zdążyłem potrzebuje czas dwa dni" i w------e xD

Widać że studenciak na stażu jeszcze się nie nauczył jak się pracuje
  • Odpowiedz
ja zawsze nadpisuje historie zeby nie bylo widac ze robie darmowe nadgodziny

@Pmpa: To jest tak abstrakcyjne, że aż nie mam siły komentować xd jeśli to na serio, to nie mam dla Ciebie nadziei.
  • Odpowiedz
@slgdfhsdhjfbs: tak to na serio, wlasnie zamykam firmowego laptopa zeby miec wszystko dowiezione w sprincie, a ty co pewnie nie wyrabiasz sie ze sprint commitmentem?
  • Odpowiedz
@slgdfhsdhjfbs: typ jeszcze student. Więc pewnie myśli, że robi przysługę pracodawcy. A jakby kontraktornia się dowiedziała, że on nie wbija godzin, to by go opierdzielili za przynoszenie szkód firmie xD
  • Odpowiedz