Wpis z mikrobloga

@tom-ek12333: ja wiem, że znajdziesz jakieś szuranie wytłumaczenie, ale jak wytłumaczysz LLR na księżycu? I myślisz że X lat później np. Chiny bądź Rosja nie ujawniły by że to mistyfikacja (bo z ich misji kosmicznej nie widać obiektów zostawionych przez Gnorts Mr Alien?)
  • Odpowiedz
@HAMSKLOSS89: nie wiem czy LLR istnieją. Ja promieni nie odbijałem i moge komuś tak samo wierzyć jak trumnom w Bergamo.

Rosja na ten temat nic nie mówiła, bo dla nich lepiej było żeby cała sprawa przycichła. Gdyby demistyfikowali to i tak typowy człowiek by nie zrozumial. Zrozumiałby, że oni są zazdrośni o sukces i mącą. Popatrz co tu się dzieje. Prawie nikt nie jest ciekaw, ale chęć ataku zostaje wyzwolona.
  • Odpowiedz
@tom-ek12333: z takim podejściem to Ameryka nie istnieje bo ja tam nie byłem a wierzenie na słowo to mhm nie wiadomo czy nie spiseg.

Co do ruskich to czemu im przez 50 lat ma zależeć żeby sprawa przycichła? Jakby wyszło że Amerykanie kłamią to chyba sojuz miałby duży sukces? Tak samo z chińczykami, nie wierzę że gdyby to nie było prawdą to nie wyjawiliby tego dla swojej korzyści
  • Odpowiedz
nie wiem czy LLR istnieją.

@tom-ek12333: Oczywiście, że istnieją, tak samo jak inne pozostałości po misjach programu Apollo - od podstaw lądowników poprzez łaziki po flagi i ślady po poruszaniu się (tam jest bardzo słaba erozja).

W załączeniu fotka wykonana całkiem niedawno przez hinduską sondę, niestety, DSS nie znalazła.
Filipterka25 - >nie wiem czy LLR istnieją.

@tom-ek12333: Oczywiście, że istnieją, ta...

źródło: Chandrayaan-2_Apollo

Pobierz
  • Odpowiedz
@m-mmmm_marysia przypadłoby się zrobić jakieś the best of z tego szura foliarza, on wcześniej tu jeszcze robił wysrywy o płaskiej ziemi, zamachach na WTC, gumowym samolocie który rzekomo jest na filmikach wycofani się Amerykańców z Iraku, leczeniu boleriozy metodami Jerzego Zięby i wiele innych
  • Odpowiedz