Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

PobierzRosja na ten temat nic nie mówiła, bo dla nich lepiej było żeby cała sprawa przycichła. Gdyby demistyfikowali to i tak typowy człowiek by nie zrozumial. Zrozumiałby, że oni są zazdrośni o sukces i mącą. Popatrz co tu się dzieje. Prawie nikt nie jest ciekaw, ale chęć ataku zostaje wyzwolona.
Pobierzźródło: images(25)
Pobierz@tom-ek12333
no niezły przypadek. A może chciał zostać kosmonautą jak za dzieciaka zobaczył, że ma alien w nazwisku
Co do ruskich to czemu im przez 50 lat ma zależeć żeby sprawa przycichła? Jakby wyszło że Amerykanie kłamią to chyba sojuz miałby duży sukces? Tak samo z chińczykami, nie wierzę że gdyby to nie było prawdą to nie wyjawiliby tego dla swojej korzyści
@tom-ek12333: Oczywiście, że istnieją, tak samo jak inne pozostałości po misjach programu Apollo - od podstaw lądowników poprzez łaziki po flagi i ślady po poruszaniu się (tam jest bardzo słaba erozja).
W załączeniu fotka wykonana całkiem niedawno przez hinduską sondę, niestety, DSS nie znalazła.
źródło: Chandrayaan-2_Apollo
Pobierz