Aktywne Wpisy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Kojaan +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj linkRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: How to
Pobierz@Korda: samuraj nie ma celu tylko drogę
@salad_fingers: i pisze to windowsiarz xD
Ale dla zwykłego usera? A dej pan spokój.
Każda gra na steam jest do uruchomienia na Linux,
Mem przeterminowany
@dejwis: Jeszcze Ubuntu? Pamiętam, że strasznie ubogie miał menu ustawień, ale żeby nie było, dam szansę. Choć pewnych wad nie przeskoczysz.
@rafau16: Za to UI i funkcjonalność najnowszych windowsów to złoto. Musisz naklikać się myszą nieporównywalnie więcej niż na windows xp czy 7.
Za pierwszych windowsów inwestowali środki w badania ergonomii, testowali na użytkownikach różne rozwiązania i było to spoko. Teraz nawet wyłączenie komputera to absurd. Na pasku zadań po lewej stronie klikasz logo windows, po czym musisz jechać z myszką na środek ekranu
źródło: WMcmYVJtRmctV1UFyG8rY_K_ronq2iOVzsFESVUg-Mw
Pobierz@rafau16: XD współczuję aż tak mocnego wyparcia niewygodnych faktów. Może wygodne to jest dla twojej świadomości, ale zastanów się czy zawsze tak będzie w każdej sytuacji to dobre. Nad polskę nadlatywał by meteoryt, ludzie chowaliby się po jaskiniach i bunkrach, trąbiliby o tym w telewizji, naukowcy, na youtube, ale póki wprost by cię nie walnął do końca byś siedział wygodnie w
źródło: ftfy
Pobierz@bezduchy: po co ci FL Studio, jak masz Abletona i Logic Pro?
Poza tym drukarka to nie jest skomplikowany sprzęt do konfiguracji i ten problem jest łatwy do rozwiązania, mogę pomóc
Z tym audio to nie obraź się ale brzmi jakbyś nie miał zupełnie sterownika
Nie mam sterowników więc wyjście słuchawkowe działa a karta dźwiękowa jest wylistowana i bez znaczenia czy użyjesz alsy czy pulse to jest to samo? Ale kurde jak taki magik jesteś to powiedz mi może jak zrobić żebym miał audio 5.1 obsługiwane przez I/O Dante?