Wpis z mikrobloga

1. Prawy klawisz i klikasz zmień tapetę. Chociaż ja mam skonfigurowane, żeby mi co 5 minut jakąś fajną tapetę ściągał i zmieniał sam.
2.3. U mnie działało od razu.

Jak linuksiarz niby na swoim kompie pisze, że mu klawiatura nie działa? Logika to nie twoja mocna strona.
  • Odpowiedz
@Reason7322: myślę, że on i jemu podobni tak leczą kompleksy. Coś w stylu"jestem lamerem nie bo nie umiem tylko dlatego, że system niedorobiony"
  • Odpowiedz
  • 4
myślę, że on i jemu podobni tak leczą kompleksy

@T_S_: tak sobie wmawiaj. Dlatego ten system zawsze będzie niszowy.
  • Odpowiedz
@Korda będzie niszowy, bo jest niezdatny do użytku na codzień jak to większość hobbystycznych projektów + ma zerową bazę softu poza jakimiś opensourceowymi wynalazkami z UI i funkcjonalnością jak sprzed 30 lat xD
  • Odpowiedz
@Korda przecież to jest oczywiste a wszelkie tupanie nóżkami nic nie zmienia, jedyne do czego się nadaje to do odpalenia przeglądarki i klepania kodu, ew jakichś specjalistycznych zastosowań dla nerdów czy innych homolabów xD
Większość „aferek” ms kończy się tak jak ta z rzekomo padającymi dyskami od aktualizacji a p--------o o „szpiegowaniu” brzmi jak urojenie schizofreników xD
  • Odpowiedz
Jak linuksiarz niby na swoim kompie pisze, że mu klawiatura nie działa? Logika to nie twoja mocna strona.

@T_S_: Linux jak i windows mają klawiatury systemowe w które możesz klikać myszką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Korda: bo wszystko co niszowe to gorsze? Logika nie jest twoją mocną stronę. Ja nie mam problemu żeby być w elicie.
  • Odpowiedz
  • 11
Ja nie mam problemu żeby być w elicie.

@T_S_: xD elicie. Proszę.

bo wszystko co niszowe to gorsze?

Nie przemyślane i robione po godzinach, z reguły tak. Największe bolączki Linuksa nigdy nie odejdą w zapomnienie, bo to projekt nerdów, dla których pełnoprawny GUI, to obraza majestatu i marnotrastwo RAMu. Nie bez powodu zawsze przedstawiany jest z terminalem na pulpicie.
  • Odpowiedz