Wpis z mikrobloga

Syn wziął piłkę gimnastyczną na łóżko, przykrył się kołdrą i zaczął się turlać. Po chwili słyszę charczenie. Zaglądam, a ten zaklinowany na piłce pod kołdrą. Wyciągałem go jak z pułapki chłop 6 lat na karku, a rozum odziedziczył po ojcu. Jeszcze inspekcja szyi i ojcowskie "wody się napij" jakby to było lekarstwo na całe zło tego świata. Jakbym to żonie wytłumaczył, że mi się młody połamał pod kołdrą jak ja mecz oglądałem.
A teraz to i tak ma czasami jakieś hamulce, pamiętam jak miał 2 lata i nagle postanowił że z kanapy skoczy na główkę prosto na panele, chyba chciał sprawdzić czy potrafi pływać kraulem po laminacie. Szwagier mi filmiki wysyła z córą jak się w Else bawią, a ja co wieczór WWE n--------m z 6 latkiem bo matka natura mu zapasy we krwi na rozluźnienie mięśni przed snem zaprogramowała. Chłopcy to inna liga wychowawcza, wchodzę do domu a ten mi lepa na plecy i do mnie "co tam stary" xD Stworzyłem potwora, zaczyna być tak samo jebnięty jak ja. Idę ze śmieciami i widzę jego łeb przez okno uśmiechnięty, z kciuka robi korbkę powoli wysuwając środkowy palec w moją stronę. I zadowolony z siebie kawalarz. A jak się p--------e to do mamy leci się przytulić.
#zonabijealewolnobiega #tatacontent
  • 155
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@onepnch: no położył się na brzuchu na duzej piłce gimanstycznej, przykrył się kołdrą i się tak chyba tarzał na niej a po chwili nogami się zawinął jak precel stanął na głowie a ta piłka go tylko docisła jakoś ciężarem tej kołdry xD
  • Odpowiedz
Stworzyłem potwora, zaczyna być tak samo jebnięty jak ja. Idę ze śmieciami i widzę jego łeb przez okno uśmiechnięty, z kciuka robi korbkę powoli wysuwając środkowy palec w moją stronę. I zadowolony z siebie kawalarz.

@Wojciech_Skupien: Prawdziwa duma. (,)

• Odpowiedz
@Wojciech_Skupien: Skisłem z opisu, a jeszcze bardziej z rysunku xD Młody dobry wariat, poczucie humoru to podstawa.

Brzmi jak problemy z integracją sensoryczną. Pomóż dziecku i zróbcie diagnozę w tym kierunku

@TP53: No taaa już kurła, w kaftan do Choroszczy na badania!
  • Odpowiedz
Brzmi jak problemy z integracją sensoryczną. Pomóż dziecku i zróbcie diagnozę w tym kierunku.

@TP53: Wykopowa zdalna diagnoza specjalisty-eksperta, klasyczek. Ej serio taka sytuacja i zabawa z piłką pod kołdrą w wieku 6 lat to według ciebie problemy z integracją sensoryczną? Ja p------ę, ten portal nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać :D

niby dziecko co wielu rzeczy jeszcze nie pojmuje, ale nawet w żartach gadać do ojca stary i pokazywać faka
  • Odpowiedz