Syn wziął piłkę gimnastyczną na łóżko, przykrył się kołdrą i zaczął się turlać. Po chwili słyszę charczenie. Zaglądam, a ten zaklinowany na piłce pod kołdrą. Wyciągałem go jak z pułapki chłop 6 lat na karku, a rozum odziedziczył po ojcu. Jeszcze inspekcja szyi i ojcowskie "wody się napij" jakby to było lekarstwo na całe zło tego świata. Jakbym to żonie wytłumaczył, że mi się młody połamał pod kołdrą jak ja mecz oglądałem. A teraz to i tak ma czasami jakieś hamulce, pamiętam jak miał 2 lata i nagle postanowił że z kanapy skoczy na główkę prosto na panele, chyba chciał sprawdzić czy potrafi pływać kraulem po laminacie. Szwagier mi filmiki wysyła z córą jak się w Else bawią, a ja co wieczór WWE n--------m z 6 latkiem bo matka natura mu zapasy we krwi na rozluźnienie mięśni przed snem zaprogramowała. Chłopcy to inna liga wychowawcza, wchodzę do domu a ten mi lepa na plecy i do mnie "co tam stary" xD Stworzyłem potwora, zaczyna być tak samo jebnięty jak ja. Idę ze śmieciami i widzę jego łeb przez okno uśmiechnięty, z kciuka robi korbkę powoli wysuwając środkowy palec w moją stronę. I zadowolony z siebie kawalarz. A jak się p--------e to do mamy leci się przytulić. #zonabijealewolnobiega #tatacontent
@onepnch: no położył się na brzuchu na duzej piłce gimanstycznej, przykrył się kołdrą i się tak chyba tarzał na niej a po chwili nogami się zawinął jak precel stanął na głowie a ta piłka go tylko docisła jakoś ciężarem tej kołdry xD
Stworzyłem potwora, zaczyna być tak samo jebnięty jak ja. Idę ze śmieciami i widzę jego łeb przez okno uśmiechnięty, z kciuka robi korbkę powoli wysuwając środkowy palec w moją stronę. I zadowolony z siebie kawalarz.
@Wojciech_Skupien niby dziecko co wielu rzeczy jeszcze nie pojmuje, ale nawet w żartach gadać do ojca stary i pokazywać faka to jak dorośnie to nie oczekuj, że będzie Cie szanował.
@Wojciech_Skupien niby dziecko co wielu rzeczy jeszcze nie pojmuje, ale nawet w żartach gadać do ojca stary i pokazywać faka to jak dorośnie to nie oczekuj, że będzie Cie szanował.
Brzmi jak problemy z integracją sensoryczną. Pomóż dziecku i zróbcie diagnozę w tym kierunku.
@TP53: Wykopowa zdalna diagnoza specjalisty-eksperta, klasyczek. Ej serio taka sytuacja i zabawa z piłką pod kołdrą w wieku 6 lat to według ciebie problemy z integracją sensoryczną? Ja p------ę, ten portal nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać :D
niby dziecko co wielu rzeczy jeszcze nie pojmuje, ale nawet w żartach gadać do ojca stary i pokazywać faka
Przeszedłem sobie polskie Beskidy. 533 kilometry wyszły w 17 dni ( ͡°͜ʖ͡°)
Spakowany w plecak 32 litry, 10 kilogramów na plecach z pełnym prowiantem i własnym śpiworem. Przyjemnie się tuptało tylko większość czasu był upał 35 stopni co po prostu wykańczało
A teraz to i tak ma czasami jakieś hamulce, pamiętam jak miał 2 lata i nagle postanowił że z kanapy skoczy na główkę prosto na panele, chyba chciał sprawdzić czy potrafi pływać kraulem po laminacie. Szwagier mi filmiki wysyła z córą jak się w Else bawią, a ja co wieczór WWE n--------m z 6 latkiem bo matka natura mu zapasy we krwi na rozluźnienie mięśni przed snem zaprogramowała. Chłopcy to inna liga wychowawcza, wchodzę do domu a ten mi lepa na plecy i do mnie "co tam stary" xD Stworzyłem potwora, zaczyna być tak samo jebnięty jak ja. Idę ze śmieciami i widzę jego łeb przez okno uśmiechnięty, z kciuka robi korbkę powoli wysuwając środkowy palec w moją stronę. I zadowolony z siebie kawalarz. A jak się p--------e to do mamy leci się przytulić.
#zonabijealewolnobiega #tatacontent
źródło: image
PobierzZapisz go do harcerstwa. Serio!
Mój młody jest już starszy, ale też miał takie odpały.
Teraz ma 12 lat, i w zeszłym tygodniu dialog
Taa. Mam syna i córkę. Twój opis to właśnie moja młoda xD
8 lat już i zastanawiam się, czy kiedyś będzie mieć jakiś instynkt samozachowawczy
@Wojciech_Skupien: Prawdziwa duma. (╯︵╰,)
@TP53: No taaa już kurła, w kaftan do Choroszczy na badania!
@MightandMagic: Dzięki stary na pewno tak będzie!
@Yelonek: Dlatego nie wychodzimy z domu
@Wojciech_Skupien XD
@TP53: Wykopowa zdalna diagnoza specjalisty-eksperta, klasyczek. Ej serio taka sytuacja i zabawa z piłką pod kołdrą w wieku 6 lat to według ciebie problemy z integracją sensoryczną? Ja p------ę, ten portal nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać :D