Wpis z mikrobloga

@spedytor15k: Sam nie jestem jakimś wielkim zwolennikiem piguł, ale blackpillowi akurat ciężko jest coś zarzucić

Wygląd jest najważniejszy? Chyba nikt w to nie wątpi. Jak pierwszy raz widzisz kogoś, to oczywiście zwracasz uwagę na jego/jej wygląd - spodobasz się z wyglądu? Idziesz dalej w relację. Nie spodobasz się? Kołpujesz/looksmaksujesz/starasz się zmienić status społeczny jak redpillaki. Oczywiście co najwyżej możesz być bankomatem/tamponem emocjonalnym/szoferem.

Wzrost? Musisz być wyższy od partnerki, a że kobiety to
  • Odpowiedz
ej, ale teraz Ty zakłamujesz rzeczywistość w drugą stronę, bo wystarczyłoby żebym przejechał się przez manosferę w Polsce i bym miał tysiące takich przykładów. I twoje wypieranie rzeczywistości nic nie da.

@PowiatowyBanan: jakich przykładów? rzekomych badań że 100% polek leci na czarnych które rzekomo obalił? zresztą co ma temat manosfery do blackpilla?
  • Odpowiedz
ołpujesz/looksmaksujesz/starasz się zmienić status społeczny jak redpillaki.

Blackpill opiera się na obserwowaniu i wyciąganiu wniosków, więc jest pigułą logiczną.

@Isouwa: wy się nigdy nie nauczycie xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

I tutaj w 100% zgadzam się z @thorgoth @spedytor15k . Sami robicie z siebie pi**y i fra--ów zamiast pracować nad swoim życiem. Zawsze. Możesz. Coś. Z. Nim. Zrobić. Skoro masz czas by siedzieć na wykopie i gadać te bzdury, to masz go
  • Odpowiedz
wypadałoby żeby kiedyś byl uczestnikiem ruchu drogowego a nie że widzial go tylko w telewizorze

@thorgoth: jest nawet gorzej. Oni tylko czytają relacje ludzi którzy widzieli kiedyś ruch drogowy w telewizorze xs.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: chodzi o to, że zachowujecie się dokładnie tak sami jak feministki. W swoim towarzystwie pierdzicie na temat kobiet , ale jak ktoś przyjdzie z boku i wam to wytknie, to obraza majestatu. To samo w przypadku feministek i KAŻDEJ GRUPY społecznej.

Rozwiązanie jest jedno. Samoregulacja, inaczej będziecie się radykalizowali tworząc kolejną patologię. To jest cykl. Wszystko na Ziemi opiera się na cykliczności. Po dniu zawsze jest dzień. No ale
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: po pierwsze ja nie jestem żadne "wy". po drugie idź mi znajdź "wszystkie laski w Polsce lecą na mokebe." które nie jest napisane przez oczywistego trolla/zielonkę/baitera/atencujsza (nie znajdziesz).

wy nawet nie rozumiecie dokładnie czym jest blackpill, a najgłośniej krzyczycie o jakimś obalaniu xD jak chcecie go obalić to dajcie jakieś badania że laski preferują niskich gości od wysokich przy randkowaniu, albo że bycie autystycznym pomaga w randkowaniu.

Zawsze. Możesz.
  • Odpowiedz
Tak się mniej więcej rozmawia z przeciętnym przedstawicielem tagu #blackpill - eksperta od relacji damsko męskich z wiedzą merytoryczną z wykopu i doświadczeniem od płaskoziemskiego guru z youtube

@spedytor15k: czyli idąc tym tokiem myślenia każdy kardiolog musiał mieć zawał serca samodzielnie, inaczej się nie ma prawa wypowiadać?
  • Odpowiedz
  • 1
@Dietetyq: już odpowiadałem ale odpowiem jeszcze raz. Nie kardiolog nie musi przechodzić zawału, ale fajnie jakby praktyki medycznej uczył się w szpitalu a nie oglądając jak ktoś gra w małego doktora na youtube, pozdrawiam cieplutko
spedytor15k - @Dietetyq: już odpowiadałem ale odpowiem jeszcze raz. Nie kardiolog nie...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@spedytor15k: To akurat kompletna bzdura, żeby być ekspertem od ekonomii, to trzeba mieć własną firmę? Żeby być ekspertem od klimatu, to trzeba żyć miliardy lat?
Ekspert raczej powinien bazować na faktach, statystykach, obserwacjach, a nie własnych subiektywnych doświadczeniach, które mogą w ogóle nie być reprezentatywne.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: totalnie nic nie rozumiesz. Jesteś już pod ideologiczną ścianą, bajo <machający papież>. Ty chyba sam nie wierzysz w rzeczy, które wygadujesz, że ludzie na blackpillu nie są toksycznymi kłamcami, tak jak silniczki i jacykolwiek inni skrajniści. Albo innymi słowy, bo się odpaliłem - ci ludzie udomowili się już w du--e i nie widzą, że można inaczej.
  • Odpowiedz
To jest banał ze kobiety(ludzie) w wyborze partnera kierują sie w dużej mierze atrakcyjnością.

@thorgoth: a to że na chama gaslightują że liczy się wyłącznie dobre wychowanie, dobre serce i dobry pasek do spodni?
Słynne już "umyj dupę incelu"?

Bo TO jest clou problemu. Hipokryzja.
  • Odpowiedz
@gorobei Nie hipokryzja, tylko zwykła kurtuazja. Jeśli dziewczyna ci się nie podoba, to nie mówisz jej, że jest paskudna, tylko nie w twoim typie. Zdrowy człowiek potrafi to zrozumieć. Co nie zmienia faktu, że niska atrakcyjność może nie być dla kogoś przeszkodą, jeśli taka osoba ma odpowiednie cechy charakteru. Tylko mam wrażenie, że zazwyczaj z brakiem atrakcyjności wiąże się też pierdołowate i mało męskie zachowanie, obwinianie wszystkich dookoła za swoje niepowodzenia.
  • Odpowiedz