Aktywne Wpisy

moll +15
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

cichyyx +5

#zwiazki #bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow
źródło: 9e8c0dbd8c243d139606b1a8dd3291b735ecd9b7e2a663bf0c304887e99882e6
Pobierz@spedytor15k: zajmuję się związkową tematyką oraz samorozwojem od lat. Ja mogę krytykować moje blackpille (nie jestem nim), ale odbiedronta się od nich. Wiń ich rodziców i państwo, którzy ich skrzywdzili. To są często ludzie z problemami psychicznymi lub wychodzącymi z
@thorgoth: znam wielu PUAsów i mam koledzy bzykaczy, którzy popierają wiele haseł mówionych przez redpill i blackpill. Jak powiesz je odpowiednio ładnie (nie mam na myśli bynajmniej manipulacji, propagandy, tylko normalną praktykę stosowaną przez BADACZY np), to psychologia, kobiety etc. potwierdzą je bez wahania.
Przykłądy losowe z głowy: kobiety same nie wiedzą, czego chcą.
@thorgoth: Stary, w wieku 30 lat byłem tak zdesperowany, że olałem wszystko i słuchałem tylko Frywolnego i Musisz Wiedzieć. Zmusiem się na wychodzeniu do ludzi. POMIJAJĄC jakieś wyjątkowo durne hasełka (choć i one są prawdziwe, choćby częściowo) to 80% wszystkich ich treści się potwierdza.
Przykład dosłownie sprzed chwili.
W kołchozie wchodzi do pomieszczenia Julka i patrzy na 2 metrowego ~50 letniego chłopa maślanymi oczami. Musiala przejść obok mnie (manleta), a całe jej ciało zachowywało się jakby, z przeproszeniem, obchodziło g...
Natura.
@walciak: tu sie z Wami, przeciwnikami blackpilla zgadzają. Bo takie związki, jak mówi @czescmampytanie to około 10% związków. Totalna mniejszość. Niemniej ta mniejszość rośnie, ale głównie przez popularyzacje filmów dla dorosłych, nadmiaru praw dla kobiet (przy jednoczesnym obniżaniu wymagań, co nigdy się dobrze nie kończy i tłucze się nam to od podsatwówki - przynajmniej w mojej szkole). Za wymaganiami muszą iść
@PowiatowyBanan: wiesz co to confirmation bias?
Ideolo blackpilla to mieszanina polprawd, populistycznych haseł i banałów która ma przedstawić złożony temat w prosty sposób prostym ludziom.
A już wykopowi blackpyllowcy, z ich hasłami typu "loszki to coorvy" to sie nadają tylko do spuszczenia
no bo normicka ślepa wiara w karmę czy inne "wszystko siedzi w twojej głowie" to wcale nie jest wzajemne klepanie po jajeczkach.
@spedytor15k: nie wierzę ci. W internecie można powiedzieć wszystko
@czescmampytanie: raczej "badania" z głębokiej d--y.
Jedno z podstawowych "prawd" blackpilla mówi, ze wszystkie laski w Polsce lecą na mokebe.
Szybki rzut oka na prawdziwe badania i nagle okazuje sie że w strefie schengenn Polki najrzadziej wiążą sie z czarnoskórymi
@thorgoth: xDDDD a te "prawdy blackpillowe" to gdzie są zapisane? w jakimś blackpillowym koranie czy blackpillowej biblii? xD typie wymyślasz sobie jakieś chochoły i potem walisz konia że je "obalasz". to jakaś forma schizofrenii czy jak?
źródło: temp_file562871734689220691
PobierzTym bardziej jestem zdumiony, ze ktos kto potrafi skonstruować całkiem sensowna wypowiedz, dal sie ukąsic ideologii dla frustratow.
@PowiatowyBanan: No i o tym właśnie mówię, kiedyś nie było całej tej licytacji - w tych czasach już bym był oskim ale 2012-2014 liczyło się tylko to, że byłem trochę dziwny, samotny i nie pasowałem do reszty. A potem zaczęło się przekrzykiwanie dla atencji "ja mam gorzej"
No chyba ze "to nie byl prawdziwy komunizm/to nie byl prawdziwy blackpill".
To jest banal że nie wszyscy mają równe szanse. To jest banał ze kobiety(ludzie) w wyborze partnera kierują sie w dużej mierze atrakcyjnością.
Blackpill to jest jedno wielkie wyważanie drzwi otwartych na oścież, nie spotkałem w całym zyciu tezy blackpillowej ktora byłaby ciekawa albo choćby świeża
@czescmampytanie: ej, ale teraz Ty zakłamujesz rzeczywistość w drugą stronę, bo wystarczyłoby żebym przejechał się przez manosferę w Polsce i bym miał tysiące takich przykładów. I twoje wypieranie rzeczywistości nic nie da.
@spedytor15k słuszna
@thorgoth: szkoda tylko, że traktujesz mnie per przedmiot. No ale przyzwyczaiłem się, że odkąd się urodziłem to walczę z całym światem włącznie z samym sobą (babcie mówiły że nigdy nie widziały tak krzykliwego i zapiekłego niemowlaka). Tak, jestem frustratem, bo świat jest