Wpis z mikrobloga

a to że na chama gaslightują że liczy się wyłącznie dobre wychowanie, dobre serce i dobry pasek do spodni?

Słynne już "umyj dupę incelu"?

Bo TO jest clou problemu. Hipokryzja.

@gorobei: dokładnie. Bo dokładnie tak samo jest u zaburzonych lasek. Ten model był popularniejszy, jak Ty i ja byliśmy młodzi. Chodzi o takie autystyczne laski, które chcą nerdzić i niespecjalnie zależy im na keksie, chyba że z jednym facetem. Albo mam lepszy przykład,
  • Odpowiedz
drowy człowiek potrafi to zrozumieć. Co nie zmienia faktu, że niska atrakcyjność może nie być dla kogoś przeszkodą, jeśli taka osoba ma odpowiednie cechy charakteru. Tylko mam wrażenie, że zazwyczaj z brakiem atrakcyjności wiąże się też pierdołowate i mało męskie zachowanie, obwinianie wszystkich dookoła za swoje niepowodzenia. Z takim kapitałem to faktycznie nie da się znaleźć kobiety, a myślę, że nawet ze znalezieniem kolegi poza internetem byłoby trudno.

@Dorianxxx: nie
  • Odpowiedz
@gorobei: ś.p Pan Profesor Bogusław Wolniewicz. Filmik klórego podsumowaniem było: "Wielkie żarcie się kończy"

Poprawka - mówiłem o Adamowiczu w 1 wiaodmości, miałem na myśli Wójcikowskiego. Freudowska pomyłka. Poczytajcie czym zajmował się ten poseł przed tajemniczą śmiercią, a pokiwacie głowami. "no tak, no tak"
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan Zgadzam się, bieda jest upokarzająca i mocno potrafi zepsuć głowę. A bardziej niż sama bieda szkodzi widok rosnących nierówności społecznych. Obecnie znacznie ciężej być szczęśliwym i biednym z racji na to, że zewsząd dociera do nas obraz bogactwa i pięknego życia. Zgadzam się z tym, że czeka nas nowa odsłona feudalizmu - różnice społeczne będą jedynie rosły i myślę, że obecne pokolenia tego nie odwrócą, bo nie posiadają sprawczości nawet
  • Odpowiedz
@thorgoth

ale wypadałoby żeby kiedyś byl uczestnikiem ruchu drogowego a nie że widzial go tylko w telewizorze

To załóżmy ze ktoś chodził na randki ale nie znalazł związku i co? Nie ma prawa do wypowiedzi, BO NIE RUCHAU?
  • Odpowiedz
Zgadzam się, bieda jest upokarzająca i mocno potrafi zepsuć głowę. A bardziej niż sama bieda szkodzi widok rosnących nierówności społecznych. Obecnie znacznie ciężej być szczęśliwym i biednym z racji na to, że zewsząd dociera do nas obraz bogactwa i pięknego życia. Zgadzam się z tym, że czeka nas nowa odsłona feudalizmu - różnice społeczne będą jedynie rosły i myślę, że obecne pokolenia tego nie odwrócą, bo nie posiadają sprawczości nawet nad swoim
  • Odpowiedz
a to że na chama gaslightują że liczy się wyłącznie dobre wychowanie, dobre serce i dobry pasek do spodni?

Słynne już "umyj dupę incelu"?

Bo TO jest clou problemu. Hipokryzja.

@gorobei: ja tu inny
  • Odpowiedz
@spedytor15k: tylko dodam na obronę ludzi którzy bez doswiadczenia jednak sie wypowiadają. Temat związkow to nie fizyka kwantowa że trzeba miec jakies kompetencje i nie można mieć swoich poglądów.

Ludzie spod szyldu blacpilla to zwykłe trolle som.
  • Odpowiedz
@thorgoth: to co powiedzialeś o kuzynce i DDA to prawda. Wydaje mi się, że splatają się tu dwa problemy. Gorobei ma rację mówiąc o hipokryzji, bo wszyscy ludzie (lewica moim zdaniem ma większy z tym problem) bronią swojej szurii lub kobiet "bo tak" (faceci też bronią swoich "bo tak"). Teraz masz dobry przykład z Rymanowskim. Dlaczego nikt z lewicy i prawicy nie zrówna obu płci, jak to jest np. w
  • Odpowiedz