Aktywne Wpisy
aircod +24
Administracja na tym portalu powinna w końcu się wziąć za ten syf, który się wyprawia na tagach programistycznych przez grupkę tych samych osób. Kiedyś na Wykopku można było czegoś fajnego się dowiedzieć na temat programowania, a teraz same jakieś szit-posty jakichś przegrywów, którym nagle się kazało wziąć do roboty. I nawet jeśli przebija się jakiś ciekawy temat to zaraz jest zaspamione.
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #
Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #

Ziom166 +6
A stał pies ten wykop, wracam za pół roku. Do zobaczenia 17.05.2026, jak nie zapomne

#zwiazki #bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow
źródło: 9e8c0dbd8c243d139606b1a8dd3291b735ecd9b7e2a663bf0c304887e99882e6
Pobierz@gorobei: dokładnie. Bo dokładnie tak samo jest u zaburzonych lasek. Ten model był popularniejszy, jak Ty i ja byliśmy młodzi. Chodzi o takie autystyczne laski, które chcą nerdzić i niespecjalnie zależy im na keksie, chyba że z jednym facetem. Albo mam lepszy przykład,
@Dorianxxx: nie
@PowiatowyBanan: kto taki?
Poprawka - mówiłem o Adamowiczu w 1 wiaodmości, miałem na myśli Wójcikowskiego. Freudowska pomyłka. Poczytajcie czym zajmował się ten poseł przed tajemniczą śmiercią, a pokiwacie głowami. "no tak, no tak"
To załóżmy ze ktoś chodził na randki ale nie znalazł związku i co? Nie ma prawa do wypowiedzi, BO NIE RUCHAU?
To rozumiem, że przedsiębiorca pogrzebowy musiał być kiedyś martwy, żeby być wiarygodny? XD co to za bzdury
Nie jest"
Toś podał argumenty ( ͡°
@gorobei: ja tu inny
Ludzie spod szyldu blacpilla to zwykłe trolle som.
@Uuroboros: albo sfrustrowani ludzie, którzy dostrzegają schematy, których NPC-e nie widzą. 1 nie wyklucza 2.