Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +156
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
Niuska +2
#jedzenie #dieta #wegetarianizm #gotujzwykopem
Nie jem mięsa, brzydzę się jajkami i ostatnio też żółtym serem, poza tym próbuje ograniczać nabiał, żeby pozbyć się trądziku.
Nie mam żadnej anoreksji, podejrzewam, że to po prostu depresja, ale jej raczej nie wyleczę do śmierci.
Jakieś serki, jogurty pitne są najbardziej przystępną formą i nie stają mi w gardle, nie brzydzą mnie ani smakiem, ani pochodzeniem, ale musiałabym chyba zjeść
Nie jem mięsa, brzydzę się jajkami i ostatnio też żółtym serem, poza tym próbuje ograniczać nabiał, żeby pozbyć się trądziku.
Nie mam żadnej anoreksji, podejrzewam, że to po prostu depresja, ale jej raczej nie wyleczę do śmierci.
Jakieś serki, jogurty pitne są najbardziej przystępną formą i nie stają mi w gardle, nie brzydzą mnie ani smakiem, ani pochodzeniem, ale musiałabym chyba zjeść

#przegryw #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #sasiedzi #nieruchomosci #patologiazmiasta #patologiazewsi #patologia
@ViniciusZunior: To sa kreacje socjologiczne-psychologiczne... i dziwic moze to ze ludzie dali sie/daja sie tak zmanipulowac
Jeszcze w poczatkowych latach po komunie zazwyczaj w blokach nie zamykano drzwi na klucz... pozniej w swoim urojonym odbiciu z Dnia Swira smiali sie z inwalidow i kopali cudze psy...
@san-san: Tak tak xD
Owszem byly tez patusiarskie miejsca jak piszesz, i nadal sa.. Problem w tym ze zrobiono z tej patologii ekranizacje Polaka.
Dzien Swira to w innym kontekscie ale mniej wiecej to samo co Holland w Zielonej Granicy.... ale wowczas nikt