Wpis z mikrobloga

• 9
@przegro_pisarz Ja nie napisałem, że ona jest brzydka, tylko zastanawiam się dlaczego w wieku 21 lat nie postawić na młodzieńczą urodę i tak się nosić, tylko malować się tak, jakby przeżyło się 40 lat, dwa rozwody i trzeci w trakcie
  • Odpowiedz
@Badmanek

Ja nie napisałem, że ona jest brzydka, tylko zastanawiam się dlaczego w wieku 21 lat nie postawić na młodzieńczą urodę i tak się nosić, tylko malować się tak, jakby przeżyło się 40 lat, dwa rozwody i trzeci w trakcie

Jak pisałem wyżej, nie robi tego dla wylopka. Chciała malować się jakby przeżyło się 40 lat, dwa rozwody i trzeci w trakcie a nie postawić na młodzieńczą urodę, aby były wpisy
  • Odpowiedz
Faceci zapuszczają brody

Też tego nie rozumiem xD

@Ilirian: Zobacz sobie wszystkie te filmiki z serii "golę brodę pierwszy raz od 10 lat, dziecko/żona widzi mnie pierwsz raz bez brody" to zrozumiesz xd
  • Odpowiedz
@niegwynebleid: o kim mówisz o kobietach z miasta pracujących w korpo? bo skóra się starzeje z czasem i jeśli nie przeciwdziałasz odpowiednią pielęgnacją to będzie opadać, po 40 już są zmarszki na czole, bruzda między brwiami itp. Stres też działa źle na skórę.
  • Odpowiedz