Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +39
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

Zróbcie sobie jakiś osobny tag dla patusów
#programowanie #programista15k #wykop
Nikt Ci nie broni dodać na czarną-listę z tego co pamiętam, druga sprawa, że widzę że chcesz wprowadzać cenzurę jak za komuny. Idąc tym tokiem myślenia, powinno się zbanować połowę użytkowników wykopu. Może wg Ciebie postuję "g---o", ale niejednokrotnie moje wpisy miały po 2000+ plusów i np. ja rozpocząłem "Sagę o Kamilu" wrzucając rok temu pierwszego mema o Kamilku, który na "strzała" dostał ponad 100-200 plusów. Mikroblog przechodzi też
A po co mam dodawać na czarną tagi, które mnie interesują? Tagi powinny odzwierciedlać temat przewodni tagu. Jeśli przez 20 lat były tutaj rozmowy o PROGRAMOWANIU, a nagle ktoś syfi jakąś "sagą o kamilku" to jest to spam. Takie treści powinny być dodatkowo otagowane i wtedy wrzucam jeden tag na czarną i mam czysty mikro z samym programowaniem.
@aircod: I przez to mamy kryzys, bo wiedza była rozdawana za darmo
@aircod: Nie tagi, tylko użytkowników XD
Komentarz usunięty przez moderatora
@polskie-k0rpo: Ja akurat nie mam nic do Ciebie, bo sam lubie poczytać co piszesz, bo naprawdę trafiasz w punkt.
@Ksiega_dusz: o szybko wleciał argument o cenzurze i komunie xDDD
@nevermoon: Kiedyś żaliłem się tu, że jak rekrutuje programistów to 90% "seniorów" z 10 latami doświadczenia odpada na pytaniu czym jest wyszukiwanie binarne albo czym różni się TCP od UDP to mnie zjechali na tagu tłumacząc, że programista takich rzeczy dzisiaj nie musi wiedzieć. A potem płaczą, że pracy nie maja xD
Prosiłem wypok o opcję zwiększenia limitu, nawet płatną, kupię, 20 ziko za 1000 miejsc mogę dać. Póki co - brak odzewu.
"I robił darmowe tutoriale z Javy na Youtube" - List do Programistów 21:37
źródło: obraz
Pobierz