Aktywne Wpisy
enron +207
#krakow kontra #wroclaw 1:0
#komunikacjamiejska
SZYNA PRZEBIŁA PODŁOGĘ TRAMWAJU
Wrocławskie MPK może się schować xD
#komunikacjamiejska
SZYNA PRZEBIŁA PODŁOGĘ TRAMWAJU
Wrocławskie MPK może się schować xD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
say-my-name +7
Nie rozumiem po co ładne dziewczyny wgl pchają się do takiego programu jak #rolnikszukazony
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_231720_www.facebook.com
Pobierz

#studia #studbaza #pracbaza #kiciochpyta
@chcialbymbycnormalny: e nie k---a wcale xD
źródło: IMG_6844
PobierzCzęść też ma poprzepisywane oceny z innych kierunków, ale z mojego doświadczenia
A robota w miarę lajtowa bo to nie było dymanie w sprintach tylko adminowanie i support więc jak nic nie wpadło
@chcialbymbycnormalny: Oczywiście to tylko moje osobiste doświadczenie, ale u mnie było dokładnie odwrotnie, tzn pracowali ci, którzy wszystko sprawnie ogarniali i mieli czas na pracowanie. Ci, którzy byli leserami na uczelni, byli również leniwi poza nią, więc na uczelni jechali na materiałach
Reszta to kwestia organizacji, predyspozycji, wyrzeczeń i doboru odpowiedniej pracy.
Może Ci ludzie mieli już sensowne prace w zawodzie kiedy Ty uczyłeś się na 5+ na przedmioty, na które wszyscy pracodawcy mają w------e.
Brandzlowanie się TRUDNYMI studiami jest tak odpychającym poczuciem wyższości. Tym bije ten post jak piszesz, że takie rzeczy tylko na kierunkach humanistycznych. Znam ludzi po różnych kierunkach technicznych,