Aktywne Wpisy
p0melo +15
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +124
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

źródło: a1mBpKw_460swp
Pobierz@oddalenie: ee, a skąd taka sugestia? Kolega wyżej miał chyba nieco co innego na myśli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do zasady piractwa generalnie zgoda
@oddalenie: A jesteś w stanie ukraść Ferrari, tak żebyś odjechał nim w siną dal, a jednocześnie ono samo zostało w garażu?
To byłoby uczciwe skopiować je sobie tak za darmo?
Jeżeli grę można kupić to po prostu kradzież i nie wiem po co te tłumaczenia xd
Skoro oni roszczą sobie prawo do kradzieży moich* gier, to czemu ja nie ma
* - tak naprawdę nie moich bo nie da się nic więcej kupić niż pozwolenie na dostęp do kiedy
Mam nadzieję że druk 3d pójdzie do przodu i będzie to możliwe :P
wtedy po prostu nie grasz w ich gry
źródło: 1000008093
PobierzByłoby to dobre czy złe?
Powstało by więcej gier?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Collness:
- mam wypożyczalnie samochodów
- wypożyczam auta które mam w leasingu
- ktoś mi nie
@Rzuku: No tam bo zakładamy, że jak możesz kopiować wartość intelektualną w nieskończoność to to nie jest kradzież xD
@niebadzogrem: w druku 3d też masz sporo piractwa. Ktoś poświęca kilka dni pracy na model, a potem ten model mu kradną i jeszcze sprzedają za hajs. To jest clue problemu, ale tego nie zrozumie nikt kto nie tworzył nigdy komercyjnie sprzedawanej własnosci intelektualnej.
@Dravok a co jesli 2 ziomkow robilo sobie gre 3 lata zyjac z oszczędności i w koncu ją wydali dzisiaj na steamie, ale zamiast ją kupowac ludzie pobieraja z torrentow? Tez tego wcale nie odczują?
Sam pirace rozne rzeczy i place rozne subskrybcje, ale moze tak sprobujcie to robic bez wybielania sie xD