Aktywne Wpisy

yahoomlody +115
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +254
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

źródło: a1mBpKw_460swp
Pobierz@MelvinHarris: ale simp korporacji xD
@jegertilbake: czyli mówisz o grach Indie. Raz, że to nie są gry z lat 90, których nie możesz kupić, dwa, nie są to gry, które kosztują po 200 zł, a Indie ostatnio cieszą się popularnością. Ludzie jak
@MelvinHarris: Żeby postawić sobie w garażu na prywatny użytek, kiedy bez tego kopiowania twórca i tak nie dostałby ani złotówki? Tak
@robert-kuzba: Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem. Jak chcesz jeszcze pohipotetyzować co by się działo jakby cały świat nagle by się zmówił na jakaś rzecz, to możesz wrzucić osobny post, bo to nie nitka o tym
@jegertilbake:
@Rzuku: to dam ci mniej hipotetyczną sytuację. Jesteś niezależnym twórcą. Ty wraz z dwoma kolegami poświęcacie czas i energię na stworzenie gry. Grafik, backend, frontend...
Powietrzem nie żyjecie, więc swoje oszczędności przejadacie licząc na
@Kryspin013: chowanie spiraconych materiałów za paywallem jest także średnio postrzegane przez samych piratów. z drugiej strony odnosząc się do pierwszego posta, przeciwnicy piractwa często nie mają problemu z
To wyobraź sobie alternatywny świat, gdzie jest ten sam gamedev, wydał te same oszczędności, włożył tyle samo pracy i nikt tych gier nie piraci, ale też ich nie kupuje, bo zamiast tego pogra sobie w jakiegoś darmowego fortnite czy gierkę z Epica. Wciąż "Cała wasza praca ledwie się zwraca. Tak naprawdę okazuje się, że pracowaliście
@zaye93: nom, dlatego ja jestem zdania by software trafiał np po 25 latach do domeny publicznej.
jeżeli gra się sprzeda to firma zleci stworzenie kolejnej części
zaakceptuj po prostu że jesteś złodziejem zamiast wymyślać wymówki, bo to że nikt nie chwyci cię za rękę jak kradniesz to nie znaczy że to co robisz jest uczciwe