Aktywne Wpisy

tojapaweu +414
Dom dobry to film mocny, ale znowu ta sama historia. Facet jako monstrum z nadludzką siłą i bezgranicznymi możliwościami, które oczywiście wykorzystuje wyłącznie do krzywdzenia, a sądy to bezduszna machina trzymająca stronę mężczyzn.
Tylko że w realnym życiu co 15 minut mężczyzna odbiera sobie życie, a o dziecko po rozwodzie musi walczyć jak na igrzyskach.
Temat emocjonalny, ale powtarza te same schematy. Kolejny raz uderza w mężczyzn, nakręcając spiralę nieporozumień i uprzedzeń
Tylko że w realnym życiu co 15 minut mężczyzna odbiera sobie życie, a o dziecko po rozwodzie musi walczyć jak na igrzyskach.
Temat emocjonalny, ale powtarza te same schematy. Kolejny raz uderza w mężczyzn, nakręcając spiralę nieporozumień i uprzedzeń
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
luxkms78 +96
Powiedziała „tak” i przyjęła pierścionek.Pijcie ze mną kompot!
P.S. Ja po rozwodzie, ona też
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
P.S. Ja po rozwodzie, ona też
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski

źródło: a1mBpKw_460swp
Pobierz@oddalenie: ee, a skąd taka sugestia? Kolega wyżej miał chyba nieco co innego na myśli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do zasady piractwa generalnie zgoda
@oddalenie: A jesteś w stanie ukraść Ferrari, tak żebyś odjechał nim w siną dal, a jednocześnie ono samo zostało w garażu?
To byłoby uczciwe skopiować je sobie tak za darmo?
Jeżeli grę można kupić to po prostu kradzież i nie wiem po co te tłumaczenia xd
Skoro oni roszczą sobie prawo do kradzieży moich* gier, to czemu ja nie ma
* - tak naprawdę nie moich bo nie da się nic więcej kupić niż pozwolenie na dostęp do kiedy
Mam nadzieję że druk 3d pójdzie do przodu i będzie to możliwe :P
wtedy po prostu nie grasz w ich gry
źródło: 1000008093
PobierzByłoby to dobre czy złe?
Powstało by więcej gier?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Collness:
- mam wypożyczalnie samochodów
- wypożyczam auta które mam w leasingu
- ktoś mi nie
@Rzuku: No tam bo zakładamy, że jak możesz kopiować wartość intelektualną w nieskończoność to to nie jest kradzież xD
@niebadzogrem: w druku 3d też masz sporo piractwa. Ktoś poświęca kilka dni pracy na model, a potem ten model mu kradną i jeszcze sprzedają za hajs. To jest clue problemu, ale tego nie zrozumie nikt kto nie tworzył nigdy komercyjnie sprzedawanej własnosci intelektualnej.
@Dravok a co jesli 2 ziomkow robilo sobie gre 3 lata zyjac z oszczędności i w koncu ją wydali dzisiaj na steamie, ale zamiast ją kupowac ludzie pobieraja z torrentow? Tez tego wcale nie odczują?
Sam pirace rozne rzeczy i place rozne subskrybcje, ale moze tak sprobujcie to robic bez wybielania sie xD