Aktywne Wpisy

Faci z takimi szczękami stają się memami i gniją w samotności, ale nie posiadaczka tzipy, nie nie nie. Posiadaczka tzipy może mieć jeszcze wymagania
#p0lka #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow #tinder
#p0lka #blackpill #redpill #logikarozowychpaskow #tinder

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

nie wierze, ze utrzymanie takiego domu jest tansze niz mieszkania
źródło: 1000021065
PobierzJak maja dom to sprząta go sprzątaczka, podjazdu nie trzeba odśnieżać, bo od tego sa kable grzejne i snieg sie roztopi na biezaco pradem zrobionym z paneli, ogrod kosi robot za parę k a ewentualne naprawy, ktorych przy dobrze zrobionym domu nie uświadczysz zlecasz zaufanej osobie, ktora ci to ogarnie.
@jmuhha: taki dach wytrzyma 20++ lat bez remontu, mieszkam w moim domu ~18 lat i w sumie nic poważnego jeszcze nie remontowałem
Ohuj xd szczegolnie ogrzanie tego domu albo za prad gdzie same oplaty stale(trojfazowe) sa duzo wieksze. Dawno takiej bredni nie slyszalem.
@jmuhha: przecież to kosztuje 900k, a nie 1 900k.
@Franzowaty: Nie każdy ma działkę po rodzicach czy dziadkach. Jak ktoś nie ma, to dolicz do kosztów budowy 200-300k na dzień dobry i to w jakimś powiatowym grajdołku.
Mam ci współczuć?
Zakup mieszkania 4-pokojowego dla rodziny 2+2 w dużym mieście to wydatek min 800k w stanie deweloperskim aktualnie. Wyremontowanie tego 'pod klucz' w miarę sensownym standardzie to kolejne ~ 200-300k.
Zakup działki w rejonie przedmieść lub okolicznych miejscowości + wybudowanie domu to podobna kwota.
Kto tutaj jest odklejony bo czegoś nie rozumiem?
@jegertilbake: xD
Już sam się chłop zaorał bo wedle swojego przykładu jest z typowej polskiej nieogarniętej rodziny skoro musi na pierwsze zarabiać. Daj mu spokój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@goodlife1: w tauronie za 3 fazy dopłacasz 4(słownie: cztery) zł na miesiąc względem 1 fazy
Nie uwierzysz ile ludzie potrafią dostać ziemi.
Sam znam osobiście gościa co dostał taki kawałek ziemi i zrobil z niego 11 działek. Część sprzedal, wystawił dom i kupił dwa auta ¯_(ツ)/¯
W mojej okolicy działki zaczynają się od 340zl za metrze, a takie sensowne zaczynają sie