Aktywne Wpisy

yourgrandma +22
źródło: d97053e6ff42ef05b9b77c9d85e8a7c545e68d688b2cef26aebed7d82718e3a5
PobierzZagłosuj na lepszy utwór:
- Gurenge (Demon Slayer) 32.6% (78)
- Hadaka no Yuusha (Ousama Ranking) 8.4% (20)
- Król Szamanów (wersja polska) 44.4% (106)
- Mukanjyo (Vinland Saga) 14.6% (35)

Chcecie mieć dzieci? Ja nie chcę ale mam poczucie że powinienem. Boję się że w pewnym momencie włączy mi się instynkty tacierzyński i będzie już za późno. Czytałem o ludziach którzy mają z tego powodu ciężką depresje.
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Planujesz potomstwo?
- Tak 43.0% (40)
- Nie 44.1% (41)
- Nie wiem 12.9% (12)

nie wierze, ze utrzymanie takiego domu jest tansze niz mieszkania
źródło: 1000021065
Pobierz@xmas78: xD jaki to ma związek z wyborami? co za berednie?
Kwiecien-pazdziernik za gaz ok 200 zl msc
Wiec przy mieszkaniu w Lodzi, 70m gdzie sam czynsz to 1100 to i tak smiech
A jestes u siebie a nie
@cycaty-fejm: xD raczej bym powiedział że zebranie wkładu, czasem z pracy za granicą i oszczędne życie oraz dużo pracy
Na działce ROD nie możesz się budować, a za te twoje 50-100 tylko taka możesz kupić.
Sam posiadam ROD i widzę po ile schodzą. W swojej okolicy mam dwa różne ROD. Ostatnio ma jednym była dzialka na odstąp za 179k i wiem że poszła za 165k.
Wiec takie bajeczki o działkach budowlanych za 50k włóż sobie między bajki xD
@testokrol: ty sam
Mieszkanie własnościowe. 6k vs 11k to połowa kosztów utrzymania. Oszczędzałeś na budowie czy masz 300m2 kolosa z basenem?
@piteross: Z 2 samochodami, to prawda. Ale cała reszta to raczej nie ogarnięcie znajomych. Że niby mieszkając w mieście nie stoisz w tych korkach co oni? Czy może
ludzie mają majątki, wielu osobom domy/mieszkania czy jego część sponsorują rodzice, czy to normalnie jako darowizna czy w spadku
a wierzyć nie musisz, grunt, że ludzie się budują i kupują mieszkania