Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

Taka krótka nitka ze szczurkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: c603e824ad0028db1c4111b7d0bd18ab
Pobierz

Bajki o zarobkach lekarzy SORu wylatują w 5 kosmiczną.
Ostatnio usłyszałem od ratowników, że oferowali za pracę na karetce 180 tysięcy miesięcznie i nie było chętnego.
U nas w powiecie faktycznie nie było chętnych na lekarza w karetce S, ale stawka była 140 zł za godzinę na b2b.
Albo jak była luka u nas w grafiku, to podobno oferowali tysiąc złotych za godzinę i nie było chętnego.
yhy
Oferowali nie 1000, a 300 zł, nie komukolwiek, a dyżurnemu oddziału wewnętrznego, jeśli weźmie podwójny dyżur na SOR i na OCW. Za co podziękował grzecznie ograniczając się do obstawiania jednego oddziału.
I jako kierownik SORu wziąłem ten dyżur robiąc 3 doby z rzędu za 180 zł za godzinę.
200k na SORze?
Idzie zrobić, musiałbym przepracować w ciągu miesiąca tylko 140 dni po 8h i dokładnie tyle mi wyjdzie.
#sor #medycyna #lekarz #praca #afera #pracbaza #zarobki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Nie wiem kto rozpuszcza te plotki ale na sorach mało kto w ogóle chce pracować jeszcze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@Enso_: XDDDDD
Typie, takie bajki to opowiadajcie dzieciom na dobranoc
Lekarze jako minimum na UOP chcą mieć 24k brutto, a 85% i tak robi na b2b kosząc minimum 200zl/h
źródło: 1000024685
PobierzChcą 3 krajowe. A czytam artykuły, że zarabiają po 20 krajowych.
Czyli generalnie chyba dobrze, że lekarze w Polsce chcą obniżek pensji, może warto zgodzić się na ich warunki i od razu problem za dużych pensji w Polsce po 200k się
Sugeruję zmianę pracy. Kierownik SORu to żaden prestiż, a szkoda marnować własne zdrowie.