Aktywne Wpisy

CzekoDonut +140
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +309
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

Pozmieniało się trochę
źródło: 1000021950
Pobierz@o__0: No bo jak ona będzie mogła jeździć po chodniku jak wszędzie będą słupki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale wzdłuż samej ulicy z pięć na chodniku
@Mishy: akurat pracowałem tam w okolicach, jest tam nawet siedziba NIL czy jakoś tak.
Te wasze wysrywy, że wcześniej było gorzej a teraz jest lepiej jest tak żenującexD
Nikt tam nie odwalał, nikt nie parkował. Zrobił się ostatnio chaos bo wszędzie remonty i budowa biurowców kosztem miejsc parkingowych i tyle. Poprostu norma w tym kraju, że się nie robi miejsc parkingowych bo tam nawet nie znajdziesz płatnego parkingu tylko max
Żeby było więcej niż 2,5%
W Hiszpanii na zadupiach do dyspozycji jest często ogromny podziemny parking np. pod jakimś deptakiem/placem a w Polsce?
Polska może się poszczycić że jest w G20, cała zawalona betonem xD
@Protectorx: już nie jest
Jak wiele hiszpańskich miast? Np. Madryt?
@haabero: nie wiem, co było w projekcie ani kiedy projekt powstał. Wiem, że @konfitura_w_akcji mówił o potrzebie słupków w tym miejscu. Nawet jeżeli nie on o to wnioskował, to nagłośnił temat na tyle, że słupki się pojawiły. Ten jeden już wygląda na wykrzywiony, czyli chyba ktoś testował i działa ( ͡° ͜ʖ ͡°
źródło: Screenshot 2026-04-21 at 21.18.14
Pobierz@Protectorx: O tym parkingu mówisz? https://wawa.info/artykul/nowy-parking-za-miliony-n2056613
@typ53B: to nie jest ciąg pieszo rowerowy.