Wpis z mikrobloga

Pozmieniało się trochę

@Mishy: akurat pracowałem tam w okolicach, jest tam nawet siedziba NIL czy jakoś tak.
Te wasze wysrywy, że wcześniej było gorzej a teraz jest lepiej jest tak żenującexD

Nikt tam nie odwalał, nikt nie parkował. Zrobił się ostatnio chaos bo wszędzie remonty i budowa biurowców kosztem miejsc parkingowych i tyle. Poprostu norma w tym kraju, że się nie robi miejsc parkingowych bo tam nawet nie znajdziesz płatnego parkingu tylko max
  • Odpowiedz
potężny kraj a nawet w stolicy nie potrafią zrobić ogólnodostępnego parkingu podziemnego
W Hiszpanii na zadupiach do dyspozycji jest często ogromny podziemny parking np. pod jakimś deptakiem/placem a w Polsce?

Polska może się poszczycić że jest w G20, cała zawalona betonem xD
  • Odpowiedz
@Mishy: @o__0 @MakeLifeGreatAgain a tak szczerze to jest to p------e, to proteza rozwiązania, przez bandę półgłówków kurierów i inncyh gwiazdeczek mieszkańcy mają teraz w p---ę z szybkim dojazdem straży pożarnej czy karetki. Oczywiście wszystko przez Policję zamiast j---ć mandatami ile wlezie
  • Odpowiedz
a to się nie pozmieniało bo był remont chodników przy okazji budowy tramwaju?

@haabero: nie wiem, co było w projekcie ani kiedy projekt powstał. Wiem, że @konfitura_w_akcji mówił o potrzebie słupków w tym miejscu. Nawet jeżeli nie on o to wnioskował, to nagłośnił temat na tyle, że słupki się pojawiły. Ten jeden już wygląda na wykrzywiony, czyli chyba ktoś testował i działa ( ͡° ͜ʖ ͡°
o_0 - >a to się nie pozmieniało bo był remont chodników przy okazji budowy tramwaju?
...

źródło: Screenshot 2026-04-21 at 21.18.14

Pobierz
  • Odpowiedz
jaki piękny ciąg pieszo rowerowy, oczywiście bez rowerów. Po cholerę idą te pieniądze na te 2,5% ruchu w Warszawie?

@typ53B: to nie jest ciąg pieszo rowerowy.
  • Odpowiedz