Aktywne Wpisy

Zmorka +207

czerwony_kmer +301
Cały przystanek został osłupkowany. Jeśli zdjęcie mogłoby mówić, to krzyczałoby "nie wolno tu parkować". Na moich oczach kierujący zaparkował na samym środku czynnej zatoki autobusowej. Wysiadł i poszedł do pawilonów usługowo handlowych które znajdują się na lewo. Mi nie pozostało nic innego jak tylko go zgłosić. Na szczęście tym razem sprawiedliwości stało się zadość.
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
Mandat w komentarzu
#konfitura #uprzejmiedonosze #samochodoza
źródło: wykroczenie
Pobierz

źródło: 1000020926
PobierzNo i oprócz pracownikow jakie są niby "wydatki"? Głównie pewnie prąd, ale bez przesady, tak naprawdę tylko światło i lodówki. To nie zżera tak dużo.
Myślę że zatrudniając dwóch pracowników spokojnie zostanie franczyzobiorcy z 15k brutto
@masz_fajne_donice: Nie, napisałeś: "że to nie przychód sklepu a samego franczyzobiorcy. Czyli jego dochód jak opłaci wynajem pracowników podatki itp" czyli dosłownie wynika z tego, że przychód = dochód po opłaceniu pracowników. Czy ty tego nie widzisz?
@koyto: to jest dopiero wierzchołek góry lodowej ( ͡º ͜ʖ͡º) poczytaj
źródło: image
Pobierz@LimboNoir: 'po opłaceniu wynajmu pracowników podatków itp' z przychodu zrobi się dochód. Zgadza się. To samo co ty napisałeś.
Po takich materiałach żabek unikam jak ognia!
W tym roku udało mi się nie być ani razu.
@Tetsuya: Za 17h na dobę przez 7 dni w tygodniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@In_thrust_we_trust: Dwóch pracowników powyżej minimalnej powiedzmy 4500 na rękę to masz 7500 całych kosztów (Twoich i ich) czyli 15k. Lokal kosztuje - w zależności od lokalizacji nawet i 10k/miesiąc a do tego prąd oddzielnie do tego
@Big_Kahuna: bez kitu xD to chyba troll, ale to jest wręcz śmieszne. Jako dochód, to bardzo wysoka stawka, a jako przychód, to domyślam się, że na czysto kasjerka może lepiej zarabiać, bo pracuje X godzin i ma w------e po pracy xD
No chyba, że redaktur nie podumał i pomylił, w końcu kanał biznesowy xD
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1633381654pejyG3B0MFnDqjQYSBhxMD
Pobierz