Aktywne Wpisy

MonazoPL +151
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
PiersiowkaPelnaZiol +115
Widzę to auto i już wiem że kierowca upośledzony z kompleksami XD.
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
Typ się do mnie spruł że się księciu nie usunąłem na wąskiej drodze) oczywiście ja małym autem mam do rowu s--------ć bo sobie przegryw wydłużył siusiaka przez hamerykańskie auto i nie jest wstanie się zmieścić (bo była zaspa z jednej strony XD)
Na tej drodze bez problemu mieszczą się dostawczaki i osobówki obok siebie.
Po
źródło: pikap-Ford-F150
Pobierz

źródło: 1000020926
Pobierzźródło: 1000031949
PobierzCo szósty franczyzobiorca ma mniej niż ta kwota.
już sam fakt że trzeba podpisać weksel on blanco trochę mówi.
Plus sam fakt że zarowarowanie ustala centrala i taki franczyzobiorca nie ma w sklepie praktycznie na nic wpływu
Polecam sobie oglądnąć filmiki i poczytać komentarze pod filmikami jak ktoś potrzebuje potwierdzenia
Jeden krótki drugi dłuższy
Znajomy ma Średnio 5k na czysto z jednej, ale zabki ma 3
Tam cały czas ludzie w kolejkach stoją w mojej okolicy i każdy zakupy 50-100 pln.
https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/zabka-pokazuje-wyniki-tak-tam-sie-sprzedaje/wyfpf7w
Zapytałem AI skąd ta rozbieżność między przychodem a sprzedażą i ciekawe:
3. Liczba „933 zł dziennie” — to średni przychód franczyzobiorcy
To nie jest sprzedaż, tylko wynagrodzenie właściciela sklepu (po wszystkich rozliczeniach), czyli to, co zostaje dla niego jako przychód