Aktywne Wpisy

MonazoPL +85
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
thorgoth +124
Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz

Czy ktoś z Was inwestował już w jakieś fundusze Ark Invest? Figure AI już teraz jest wyceniane na 39 miliardów, ale nadal jest prywatne. Fundusz Ark Invest - ARKVX - ma udziały w Figure AI, OpenAI, SpaceX, Neuralinku, xAI, Anthropic. Ktoś już to ogarniał tutaj wcześniej, jak kupić udziału w tym funduszu jako inwestor detaliczny?
#technologia #figureai #figureai #tesla #sztucznainteligencja #programowanie #gielda
Oczywiście i na takie roboty od Boston Dynamics znajdzie się popyt, o ile cena będzie właściwa... ale moim zdaniem, Boston Dynamics jest obecnie daleko, daleko w tyle.
BTW, to jest oczywiste, że będzie subskrybcja na takie roboty. Będzie można wykupić sobie poszczególne skille.
ty byś sobie takiego sprawił jakby cię kosztowało tyle co np netflix?
Tesla bot Optimus też utknął w limbo ze zręcznością dłoni: https://ithardware.pl/aktualnosci/robot_mars_musk-45798.html
Figure i Unitree zaczęły prowadzić w wyścigu, gdzie stawką jest funkcjonalny android potrafiący wykonywać zadania dla ludzi.
@assninja: A z telefonem chodzisz po domu:), dokurzacze, kamery do monitoringu, zabawki dla dzieci są takie już co mają prostą kamere. Chińczycy cały czas sobie filmiki wysyłają i sie z tego nabijają :)
Ja tam juz dawno sie pogodziłem że wszystko o mnie wszystkie firmy wiedzą bo ułatwia mi to życie.
@anonimowy_programista: najpierw w amazonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@throwawayaccount1: Amazon robotyzuje swoje magazyny bardzo sprytnie. Skoro ludzka dłoń jest super tania do ściągania rzeczy z półki, ale dam człowiek potrzebuje dużo czasu, żeby do niej dojść, to roboty przestawiają półki bliżej człowieka, bo w tym są dobre i wydajne.