Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

Czy ktoś z Was inwestował już w jakieś fundusze Ark Invest? Figure AI już teraz jest wyceniane na 39 miliardów, ale nadal jest prywatne. Fundusz Ark Invest - ARKVX - ma udziały w Figure AI, OpenAI, SpaceX, Neuralinku, xAI, Anthropic. Ktoś już to ogarniał tutaj wcześniej, jak kupić udziału w tym funduszu jako inwestor detaliczny?
#technologia #figureai #figureai #tesla #sztucznainteligencja #programowanie #gielda
Oczywiście i na takie roboty od Boston Dynamics znajdzie się popyt, o ile cena będzie właściwa... ale moim zdaniem, Boston Dynamics jest obecnie daleko, daleko w tyle.
BTW, to jest oczywiste, że będzie subskrybcja na takie roboty. Będzie można wykupić sobie poszczególne skille.
ty byś sobie takiego sprawił jakby cię kosztowało tyle co np netflix?
Tesla bot Optimus też utknął w limbo ze zręcznością dłoni: https://ithardware.pl/aktualnosci/robot_mars_musk-45798.html
Figure i Unitree zaczęły prowadzić w wyścigu, gdzie stawką jest funkcjonalny android potrafiący wykonywać zadania dla ludzi.
@assninja: A z telefonem chodzisz po domu:), dokurzacze, kamery do monitoringu, zabawki dla dzieci są takie już co mają prostą kamere. Chińczycy cały czas sobie filmiki wysyłają i sie z tego nabijają :)
Ja tam juz dawno sie pogodziłem że wszystko o mnie wszystkie firmy wiedzą bo ułatwia mi to życie.
@anonimowy_programista: najpierw w amazonie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@throwawayaccount1: Amazon robotyzuje swoje magazyny bardzo sprytnie. Skoro ludzka dłoń jest super tania do ściągania rzeczy z półki, ale dam człowiek potrzebuje dużo czasu, żeby do niej dojść, to roboty przestawiają półki bliżej człowieka, bo w tym są dobre i wydajne.