Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +158
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz
S_T_A_L_K_E_R_ +538

Nie chcę mi się przez kabel USB przesyłać zdjęć na komputer, więc wysyłam je Jackowi na Messenger i potem zgrywam sobie to na PC. Lecą filmy, zdjęcia, skopiowanie teksty etc. Nic drażliwego wbrew pozorom, raczej głupie obrazki.
Przez 7 lat nie odczytał żadnej wiadomości, a jako że mi niedawno wyskoczył artykuł w google, że jest bankrutem to idąc tokiem wykopowych eksperymentów społecznych, byłem ciekaw czy zareaguje na słowo powiązane z "pieniądze". Tym sposobem pierwszy raz od siedmiu lat odczytał wiadomości ode mnie xD ciekawe co sobie pomyślał jak przescrollował wiadomości do góry xD
#heheszki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: images
Pobierz@loginnawykoppl O nieudacznictwie nie pamietam, ale o kompresji i o tym, że można sobie samemu wiadomości wysyłać na pewno było pod wątkiem OP.
Moim Marek Grabie, a nawet nie wiem skąd mam go w znajomych na Facebooku xd
źródło: E55QOl
PobierzPozdrawiam serdecznie @Misterius
@Ko_Otu: rozwiniesz?
źródło: e14de35dd65b9f3b112d21a3e9386fa60f051d217dd9aaa5ca41fb45d1c8c473
Pobierz