Wpis z mikrobloga

Mieszkańcy strefy Gazy są w większości homofobami i chcieliby zabijać lub co najmniej wsadzać do więzienia za homoseksualizm. Nikt nie mówi że trzeba popierać to co robi Izrael, ale manifestowanie za Palestyną to jest głupota ze strony środowisk lewicowych. Jakby grupkę pelastyńczykow ze strefy Gazy umieścić w jednym pokoju z tymi lewicowcami z tęczowymi flagami co za nimi manifestują, to ciekawe czy by im było miło i nie stała im sie żadna krzywda.

#bekazlewactwa #bekazprawakow #lgbt #palestyna #izrael #homofobia #strefagazy #lewica
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@R187: Tak wiemy. Izrael to ostoja zachodniej cywilizacji w tamtych rejonach.

Tak samo jak Belgia była ostoją zachodniej cywilizacji w Kongo.
  • Odpowiedz
@R187: sranie się o ten konflikt, że ktoś śmie się zaangażować w np w pomoc humanitarną wycinając całkowicie kontekst to też głupota ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
że ktoś śmie się zaangażować w np w pomoc humanitarną

@Kryspin013: Tylko, że nie tylko w pomoc humanitarna sie angażują, tylko w haslą typu że Palestyną bedzie od morza do rzeki czyli zamiast obecnego Izraela.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Kryspin013: Lewicę protestujacą w interesie Palestyny, nie tylko przeciwko ludobójstwu a tego czego chce np. Hamas czyli zniszczenie Izraela.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Lewicę protestujacą w interesie Palestyny, nie tylko przeciwko ludobójstwu a tego czego chce np. Hamas czyli zniszczenie Izraela.

@R187: ale którą lewicę? Młodzieżówki z USA, polską lewicę, polską "Lewicę", zachód Europy?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Kryspin013: Każda osoba utożsamiająca sie z lewicą, która głosi hasła typu "państwo palestyńskie powinno istnieć w miejscu Izraela". Automatycznie każdy kto taki jest wpada do tej grupy. Czemu mam więcej precyzować?
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Każda osoba utożsamiająca sie z lewicą, która głosi hasła typu "państwo palestyńskie powinno istnieć w miejscu Izraela". Automatycznie każdy kto taki jest wpada do tej grupy. Czemu mam więcej precyzować?

@R187: no to pokaż mi realne przykłady grup takich ludzi np w Polsce bo tak to sobie można dyskutować o jakiejś abstrakcji. Na razie póki co wymyśliłeś scenariusz i jesteś na niego zły xD

Myślałem na początku,
  • Odpowiedz
@Kryspin013: To jakie są postulaty protestujących za Palestyną np. w Polsce? Tutaj zdjęcie z Wrocławia.

@R187: no dobra, ale kto to jest? xD

Wrzuciłeś mi jakieś studenciaków z gotową tezą. Serio, traktujmy się poważnie. Ja pytałem ciebie o realne przykłady osób publicznych a nie grupkę jakiś 10 randomowych dzieciaków na ulicy. Narrację masz taką jakby to był jakiś globalny problem.

Idąc twoją logiką to ja mogę tak samo
Kryspin013 - >@Kryspin013: To jakie są postulaty protestujących za Palestyną np. w Po...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
Ja pytałem ciebie o realne przykłady osób publicznych

@Kryspin013: Nigdy nie pisałem o czymś takim. Mi chodziło właśnie o takich pojedynczych randomów, którzy przychodzą na te protesty i mają takie a nie inne spojrzenie na sprawę. To przecież ze zbioru takich osób sie bierze cały protest. Mi nie chodzi o oficjalną linię jakiejś partii.
  • Odpowiedz
To przecież ze zbioru takich osób sie bierze cały protest. Mi nie chodzi o oficjalną linię jakiejś partii.

@R187: ale nie mówimy o partii tylko jakkolwiek twarzach takich poglądów bo przez takie dowody anegdotyczne jak twoje to można udowodnić wszystko xd
  • Odpowiedz
@Kryspin013: Zandberg chociażby. Jego zdaniem to wszystko dlatego że w Izraelu rzadzi Likud xD A to, że hamasiątka przeprowadzały rzezie to też był tylko pretekst by ruszyć Gazę i generalnie odbierdolta się od palestyńczyków i od nas xDD Zaraz pójdzie razem z Braunem na Okęcie odebrać Sterczewskiego xD
eeehhh - @Kryspin013: Zandberg chociażby. Jego zdaniem to wszystko dlatego że w Izrae...
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
jakkolwiek twarzach takich poglądów

@Kryspin013: A to są jakiekolwiek twarze? Ja nie słyszałem, slyszalem tylko o protestach i hasłach na nich.
  • Odpowiedz
@GoddamnElectric: Tak, wiem, skończę na rozdziale że Izrael nigdy nie istniał a Jezus był Polakiem. Nikogo już historia nie interesuje tylko to co jest tu i teraz, a Hamas jak najbardziej ma tu wszystko do rzeczy bo to właśnie oni doprowadzili Palestynę do upadku i zrywu.
  • Odpowiedz