Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

#bekazlewactwa #bekazprawakow #lgbt #palestyna #izrael #homofobia #strefagazy #lewica
Tak samo jak Belgia była ostoją zachodniej cywilizacji w Kongo.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kryspin013: Tylko, że nie tylko w pomoc humanitarna sie angażują, tylko w haslą typu że Palestyną bedzie od morza do rzeki czyli zamiast obecnego Izraela.
@R187: dobra, to określ się do kogo bijesz.
@R187: ale którą lewicę? Młodzieżówki z USA, polską lewicę, polską "Lewicę", zachód Europy?
@Kryspin013: Każdą, która tak myśli.
@R187: no to pokaż mi realne przykłady grup takich ludzi np w Polsce bo tak to sobie można dyskutować o jakiejś abstrakcji. Na razie póki co wymyśliłeś scenariusz i jesteś na niego zły xD
Myślałem na początku,
źródło: Studenci-wciaz-solidarni-z-Palestyna-1-66a4f4ef948db-i5
Pobierz@R187: no dobra, ale kto to jest? xD
Wrzuciłeś mi jakieś studenciaków z gotową tezą. Serio, traktujmy się poważnie. Ja pytałem ciebie o realne przykłady osób publicznych a nie grupkę jakiś 10 randomowych dzieciaków na ulicy. Narrację masz taką jakby to był jakiś globalny problem.
Idąc twoją logiką to ja mogę tak samo
źródło: image
Pobierz@Kryspin013: Nigdy nie pisałem o czymś takim. Mi chodziło właśnie o takich pojedynczych randomów, którzy przychodzą na te protesty i mają takie a nie inne spojrzenie na sprawę. To przecież ze zbioru takich osób sie bierze cały protest. Mi nie chodzi o oficjalną linię jakiejś partii.
@R187: ale nie mówimy o partii tylko jakkolwiek twarzach takich poglądów bo przez takie dowody anegdotyczne jak twoje to można udowodnić wszystko xd
@Kryspin013: A to są jakiekolwiek twarze? Ja nie słyszałem, slyszalem tylko o protestach i hasłach na nich.