Aktywne Wpisy

MonazoPL +158
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 1500x1500 v2
Pobierz
FrizPL_ +522
Macie swoje wolne media xD
#marszniepodleglosci
#marszniepodleglosci
źródło: d1601edbd464c018e00077277e6f98070b2aab999885c153ba99f77151f43cf5
Pobierz

GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma
Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego
GenZ- są
Ja-są gofry?
GenZ-tak
Ja- czyli nie ma cukru pudru tak?
GenZ-tak
Ja- to z czym mogą być?
GenZ- z czymś innym.
Serio milenialsi będą cenionymi pracownikami nawet jak już będą mieli te 80 lat
@otualw: Zawsze mógł odpowiedzieć "czytać, kurła, nie umie?"
@CosyGrave no widzisz i tu jest pies pogrzebany. Typ ma pretensje do całego swiata, ze znalazl sie tam, gdzie sie znalazl, bo sie okazało, ze oglądanie tik-tokow to nie praca, IG to nie fotki zwyczajnego zycia, gdzie wystarczy podróżować i robic
@CosyGrave: W zasadzie to przypadłość krajów byłego bloku wschodniego. Byłem w paru krajach w azji - tych bogatych i biednych i wszędzie obsługa była dobra, powiedziałbym że dużo lepsza niż w Polsce. U nas obsługa klienta musi swoje cierpienie i humorki przynosić ze sobą do
Komentarz usunięty przez moderatora
Byłem świadkiem sytuacji jak kobieta w zaawansowanej ciąży poprosiła w Znanym Niemieckim Dyskoncie o kogoś do kasy z pierwszeństwem, bo się świeciła jako otwarta ale nikogo nie było. A jej ciężko chylać sie do tej kasy samoobsługowej raz za razem i kasować produkty kiedy kasjer zrobiłby to w 30 sekund a produkty
myslisz ze jakbyś takiemu pracownikowi dała 2x tyle to nagle ta obsługa by sie magicznie zmieniła?
Życzę Ci twardego zderzenia z rzeczywistością.
A całą nitkę można podsumować typowym p----------m, nasze pokolenie było dobre nie to co teraz. Każde pokolenie tak p------i. I się okazuje że każde pokolenie jest takie samo xd
@CosyGrave: @otualw nie, to nie gastro za minimalna, tylko brak ogarnięcia, chęci i umiejętności komunikacji.
Wiele osób pracuje w gastro, a za 5 lat zarabiają 10k+.
Magia? Nie, po prostu przyszli dorobić, a później znajdują lepsza pracę z czasem awansując lub zakładają coś swojego.
Nie bez powodu duże korporacje cisną na proponowanie kart lojalnościowych i mają całe procedury, bo wiedzą, że trafi się taki nieogar co w razie braków
Kiedyś takie osoby nazywało się nieogarniętymi a dzisiaj od razu że to kwestia pokolenia
Nikt tej osoby nie zmuszał żeby tam pracować. Klient zadaje do urwy nędzy normalne pytanie i oczekuje na nie normalnej odpowiedzi. Takie wyciskanie informacji na siłę nie jest przyjemne ani dla mnie jako klienta, ani dla obsługi. Nie ważne ile za to mu płacą,
@CosyGrave: ale co on tam za karę pracował? Ne wiedział za ile się zatrudnia, myślał że co, będzie kasował tipy jak w francuskiej restauracji?