Aktywne Wpisy
D07IFP +49
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

adamsowaanon +8
Nie boicie się że wam Tusek lub inny hochsztapler podwedzi kapuche z tego IKE, IKZE, czy tym podobnych?
Już raz z OFE se "pożyczył", i powiedzioł że to i tak nie była Polaków kapucha.
Zresztą już się nagonka zaczęła żeby oddawać kapuche bo za mało Polaków tam trzyma.
https://m.youtube.com/watch?v=Dmxexa5nTp4&t=1s&pp=ygUJaG9yeXpvbnR5
A
Już raz z OFE se "pożyczył", i powiedzioł że to i tak nie była Polaków kapucha.
Zresztą już się nagonka zaczęła żeby oddawać kapuche bo za mało Polaków tam trzyma.
https://m.youtube.com/watch?v=Dmxexa5nTp4&t=1s&pp=ygUJaG9yeXpvbnR5
A

GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma
Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego
GenZ- są
Ja-są gofry?
GenZ-tak
Ja- czyli nie ma cukru pudru tak?
GenZ-tak
Ja- to z czym mogą być?
GenZ- z czymś innym.
Serio milenialsi będą cenionymi pracownikami nawet jak już będą mieli te 80 lat
Komentarz usunięty przez moderatora
- Poprosimy hamburgery.
- Nie ma hamburgerów.
P.S. odcinek na CDA nazywa się „Golonka i żelazna ręka”.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzŁaskawie skasowała produkty, po czym głosem bez życia powiedziała następnym razem może pan podejść do bezobsługowej tutaj jest obok
Jakby przeszkadzał jej że do tej pustej ząbki bez kolejki weszedl i raczył jej zająć czas xD
@Przegrywultimate: Złożenie zamówienia, to nie pytanie. Dobrze się czujesz?
- Co jest pańską główną wadą?
- Prawidłowo interpretuję semantykę pytań, ale ignoruję ich istotę.
- Czy mógłby pan podać przykład?
- Mógłbym
@CosyGrave: no rzeczywiście, bo podanie dwóch informacji (nie ma cukru pudru, jest bitą śmietaną, owoce, dżem) to skakanie wokół klienta xD
@CosyGrave: Powiedzenie czterech słów "nie ma cukru pudru", to faktycznie skakanie wokół klienta xD
A później na wykopie: CHLIP CHLIP JANUSZ CIECIEMBIORCA NA MNIE NAKRZYCZAŁ I MNIE ZWOLNIŁ JAK JA MAM ODŁOŻYĆ NA MIESZKANIE W CENTRUM WARSZAWY KWIIIIIIIIII ADRIAN ZOJDBERG RATUJ CHRUM
xD