Aktywne Wpisy
kfpwa +439
#systemkaucyjny
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
źródło: 1503f689-7c64-415b-bb6d-6506f6f4f485
Pobierz
Afrobiker +28
źródło: temp_file5317779193824978901
Pobierz

GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma
Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego
GenZ- są
Ja-są gofry?
GenZ-tak
Ja- czyli nie ma cukru pudru tak?
GenZ-tak
Ja- to z czym mogą być?
GenZ- z czymś innym.
Serio milenialsi będą cenionymi pracownikami nawet jak już będą mieli te 80 lat
-dzień dobry
- proszę usiąść, płyta z rezonansu jest?
- tak proszę
3 minuty ciszy
- na operacje jeszcze
Mnie motywuje, a ludzi których nie motywuje często kończą źle. Zawsze tak było.
Jaka praca taka płaca. To działa w dwie strony. Chociaż gdybym był w IT to bym
-Zachecam do używania kasy samoobsługowej, nie czeka pan w kolejce
Nawet jak chcesz kogoś przepchać na siłę żeby podbić ilość klientów to czasem
-Przepraszam, mam chwilowa awarie systemu, proszę użyć samoobsługowej, jak pan sobie nie poradzi to pomogę.
Ja wiem że sprzedawca w Żabce to nie attache w ambasadzie, ale pewne
źródło: image
Pobierz@CosyGrave: tak, należy mu się za to tyle co lekarzowi xD
Naprawde Polacy to wyjątkowy naród, zero myślenia, łączenia kropek, zero pytań, dlaczego tak jest? co trzeba zmienić?
Robiąc gofry również można podchodzić do obsługi profesjonalnie.
Ile razy byles obslugiwany przez kogos z gen z i nawet tego nir odnotowałeś bo byles mysli gdzie indziej
Dopiero po chwili ogarnąłem że mnie odsyłał do samoobsługowej bo w pierwszej chwili nie przyszło mi to do głowy.