Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +318
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz
Kraina_Wiecznej_Saszety +1204
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma
Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego
GenZ- są
Ja-są gofry?
GenZ-tak
Ja- czyli nie ma cukru pudru tak?
GenZ-tak
Ja- to z czym mogą być?
GenZ- z czymś innym.
Serio milenialsi będą cenionymi pracownikami nawet jak już będą mieli te 80 lat
@otualw: a ja ostatnio trafiłem i dziewczyna z----------a na stanowisku z lodami jak mały motorek. Czego to dowodzi? Trafiłeś na przygłupa, tyle.
Znając życie, byla to budka z goframi i do wyboru były wyłącznie gofry. Wisiał też ogromny szyld GOFRY.
Następnym razem zapytaj "Co pan/pani poleca?"
Jak ktoś młody jest bucem to zaraz się pojawiają komentarze "hurr durr te genz" a jak ktoś starszy to "hurrr ci boomerzy", a to nie jest kwestia pokoleniowa tylko zwyczajnie ludzie w każdym wieku bywają bucami.
Co do jakości usług pewnie będzie spadać, ale biorąc pod uwagę zmianę tego podejścia, młodzi ludzie raczej te zmiany zaakceptują i wyjdzie na zero
@szpadel_bojowy: To jest jakoś nagminne we wszelkich usługach, że trzeba się upominać o jakieś podstawowe rzeczy i wchodzić innym na głowę, bo zwykłe prośby o wykonywanie swoich obowiązków nie wystarczają.
Czasami odpuszczam, jak się z czymś takim spotykam i mi nieszczególnie zależy ale nie zliczę już sytuacji z życia, gdzie albo
Ja sam nie korzystam z restauracji bo pies ich j---ł za te ceny, ale jak dzwoniłem na początku roku po burgera i pytam typiary jakie mają burgery bo mi nie działa ich strona to powiedziała, że nie będzie mi wszystkich wymieniać bo jest ich dużo(całe 5 sztuk, sprawdziłem później) i