Aktywne Wpisy

JatuArmy +5

Huptys +11
#kiszak #snakeiter Czekaj, czekaj... Kiszak pisał do Snejka, bo ktoś zrobił śmieszny filmik o poczynaniach wielkiego eksperta od skradanek w MGS3? Kurde, jaki on empatyczny. Dobrze, że on nie zrobił 2137 wyrzygów na swój kanał o tym, że recenzenci się c---a znają, nie umieją grać, za mało spędzają czasu w grach – to pewnie nikogo by nie dotknęło.

GenZ pozbawionym życia głosem- nie ma
Ja- czyli nie ma gofrów, dobra to coś innego
GenZ- są
Ja-są gofry?
GenZ-tak
Ja- czyli nie ma cukru pudru tak?
GenZ-tak
Ja- to z czym mogą być?
GenZ- z czymś innym.
Serio milenialsi będą cenionymi pracownikami nawet jak już będą mieli te 80 lat
@Frank_Parker2: o miałem to samo ale obsługiwała mnie babeczka lat 50
wykładała towar a ja podbijam
@CosyGrave: Niech się cieszy, że nie kazał mu s--------ć i go nie opluł xD
Co to jest jakaś Japonia czy Szwajcaria, żeby porządnie wykonywać swoją pracę i być miłym dla klienta? Tu jest Polska k---a
@otualw: Pod warunkiem że będą kobietą, osobą niebinarną lub nie-hetero, kolorowym, rzymianinem, ukrem, wege etc.
Oznaczyłem parę osób, które jakkolwiek rzeczowo się wypowiedziały.
Ja to bym chętnie zwrócił uwagę na takie podejście:
Gdyby chłop od razu powiedział po prostu:
"nie ma cukru pudru, jest frużelina albo
To i moja historia sprzed paru miesięcy. Za kasą młoda laska, sklep osiedlowy do którego chodzę od lat i znam załogę i ta akurat była nowa bo pierwszy raz ją widziałem za kasą.
Ja - LD cienkie niebieskie poproszę
Laska wyciąga L&my niebieskie, kasuje i daje na ladę.
Ja - nie nie miały być
@Twiix: oraz narzucania swojego porządku i kilku innych rzeczy. Młode pokolenie albo boomerzy na zachodzie są już w tym ogarnięci.
I do tego nie dość, że zrobiłeś zakupy to jeszcze masz kartę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@CosyGrave: to żadne skakanie tylko jego podstawowe obowiązki w pracy. Ma z---------ć i sypać cukier, smażyć gofry i "tak proszę pana, nie proszę pana".