Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +167
Od kilku dni w polskim internecie jest gigantyczny kwik o tę grafikę.
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
No ale kto normalny zapierdaIa ponad 100 km/h w zabudowanym, i około 200 na ekspresówce/autostradzie? Zdawałoby się, że taki przepis uderzy tylko w jakichś Sebixów prujących swoimi bmkami po wsiach stwarzając zagrożenie, gdzie nie ma żadnych kontroli, albo tych notorycznie jeżdżących na zderzaku i migających światłami żeby im natychmiast zjechać z lewego pasa na drodze szybkiego ruchu xD
#polskiedrogi
źródło: e3e8b5c9aace5a93c95bdbdc6c67ce8ebac3d0b7efda822d48727dd6207f1483
Pobierz
chalwaklb +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak można być takim prokrastynatorem jak ja xD? Człowiek pusty, nijaki, nudny.. mam od cholery wolnego czasu i dosłownie nie robię NIC. Ludzie się dziwią skąd mam czas wolny bo oni nawet 1h nie umieją znaleźć a ja mam większość dnia w pełni wolne i nie mam co z czasem zrobić. Praca lekka, nawet kasa jest (bo mieszkam z matką) to mógłbym jakoś zainwestować w siebie ale nie. Nawet moje postanowienia noworoczne z 2017 nie ruszone xDD. Ludzie potrafią mieć dzieci, kredyty i jeszcze prowadzić firmę i rozwijać hobby, sporty, podróże, pasje. Nawet #przegryw z tagu ma jakieś hobby a jak nie to po prostu gra w gierki albo ogląda filmy. Ja dosłownie codziennie scrolluje social media do porzygu i tyle. Nic pożytecznego i nawet grać czy filmy mi się nie chce. To samo robiłem w wieku 15 lat, 20, 25 i dalej... marnuje czas aż do przesady i nie umiem to zmienić, mimo że to mnie męczy. Kompletnie nic nie robię w wolnym czasie od ponad 30 lat a mimo to pod koniec dnia czuje się wykończony. Czuje się jak jakieś zombie.. to jakiś maksymalny level #prokrastynacja lub #adhd czy co?
#psychologia #praca #autyzm #przegrywpo30tce #niebieskiepaski #rozowepaski #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 9ecfb9219f39c81d5e1c1fcfccf67296f0d5ca88
Pobierz@mirko_anonim: tu masz odpowiedź
Edit: osoby wyżej piszą o domm scrollingu jako przyczynie problemów. To może być objaw ADHD i wypadałoby to wykluczyć u psychiatry. Jeżeli wykluczysz depresje/ADHD wiesz, że trzeba iść do terapeuty.
Poczytaj o ADHD, jeżeli masz będziesz miał dziwne wrażenie, że czytasz o sobie.
@lubie_placki777: właśnie dopiero od niedawna mówią o innych objawach ADHD, każdy myślał, że to jest o nadpobudliwości. A to jest też sporo innych zachowań. Część ludzi kojarzyło je z jakimś aspergerem a tymczasem jiperfokus na czymś innym niż powinniśmy robić to typowy objaw ADHD. Boje się ruszać, interesować niektórymi tematami bo mogę się wciągnąć. Mam z kilkanaście