Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Niby jedzie te pół świata teraz na mistrzostwa a z Europy dalej ciężko awansować. Jakieś Kokakau, k---a Zielony Przylądek xD jadą a nam każesz z Włochami, Duńczykami, Turkami grać? Infantino tobie sufit na tą łysą pałę spadł.
#mecz
#mecz

Też tak macie, że z wiekiem paradoksalnie macie większe wymagania wobec kobiet?
Paradoksalnie bo jak ktoś od zawsze jest #przegryw albo jest nawet średniakiem i coś tam próbował swoich sił kiedyś to z wiekiem wszystkie negatywne cechy dają o sobie znać, no i co by nie mówić szanse na kogoś są bliżej zera więc normalnie ludzie drastycznie obniżają swoje wymagania byleby kogoś mieć. Niby nie miałem dużego doświadczenia z kobietami ale po swoich (negatywnych) doświadczeniach zbieranych latami, obserwacji innych osób, rówieśników ale także po przebywaniu z kobietami w kontekście nieromantycznym (praca, inne sprawy) oraz współczesne trendy, zachowania, zmiany kulturowe to patrze zdecydowanie surowszym okiem niż kiedyś i więcej rzeczy przestaje tolerować i wolę #samotnosc niż kogoś kto nie będzie mi pasował. Co jest ciekawe bo jak się miało te 17-20 lat a #tinder jeszcze raczkował i próbowałem swoich sił to wiele rzeczy tolerowałem, mimo że dziewczyna była chamska wobec mnie, wykorzystywała mnie, nie była zainteresowana lub bawiła się mną a ja jak głupi usprawiedliwiałem to i przymykałem oko, byle by tylko jakaś się umówiła i dała mi szansę (ostatecznie i tak nic z tego nie wychodziło ale robiłem setki prób).
#przegrywpo30tce #zwiazki #blackpill #redpill #niebieskiepaski #rozowepaski #badoo #podrywajzwykopem #tfwnogf #depresja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: To nawet nie są wygamania tylko poczucie własnej godności, którego wcześniej nie miałeś.
2 Jak jesteś starszy to przestajesz wierzyć, że jakoś się ułoży - nie wchodzisz w relacje z zaburzoną dziewczyną, bo wiesz, że to i tak nie longshot
3 Im dłużej żyjesz sam, tym lepiej
Jak już szukać to osoby kompatybilnej, a nie jakiejkolwiek. W tym drugim przypadku jej obecność życia nam nie polepszy, a o to w sumie chodzi, żeby we dwoje było lepiej niż w pojedynkę
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje:
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje:
I kompatybilność nie ma tu nic do gadania XD
jak z wiekiem się trochę ogarnąłem to mam wymagania spore, niekoniecznie dotyczące wyglądu, po prostu wiem, że byle kto nie poprawi jakości mojego życia, jak mam utrzymywać jakiegoś pasożyta, co chce się całe życie "bawić w pracę" to już wolę przeznaczyć ten hajs na własne zachcianki
Komentarz usunięty przez autora