Wpis z mikrobloga

@melonixmix: tak z ciekawości, jak wygląda psychoterapia? Analizujecie przyczyny, drążycie w przeszłości, czy ktoś pomaga ci radzić sobie z takimi sytuacjami w pracy i daje do tego narzędzia?
  • Odpowiedz
@melonixmix: przecież ty sam jesteś czubem, więc nie wiem czemu obrażasz inne osoby, z którymi tam przebywasz.

To, co zrobiłeś ma bardzo niski współczynnik powodzenia i widocznie było to wołanie o pomoc.

@Jergen błąd. Osoba, która chce się zabić nie myśli w ten sposób. Jej mózg inaczej odbiera bodźce.
  • Odpowiedz
@melonixmix: Niestety, pomoc polskiej policji kończy się na uratowaniu samobójcy a potem go zostawiają samego. XD

Pracy to chyba nikt nie lubi i nie jesteś pierwszy ani ostatni pod tym względem, zazwyczaj przez pierwsze tygodnie nic nie wychodzi, a żeby coś mógł robić dobrze musisz mieć doświadczenie i wprawę. Jak ci nikt nie pomoże to może być pod górkę.
  • Odpowiedz
Teraz leżę na sali z jakimiś totalnymi czubami całe dnie oglądajac yt.

mocne słowa jak na kogoś, kogo

Trzeci raz zabiera karetka, bo coś mi nie wychodzi w pracy.

@melonixmix:
  • Odpowiedz
@melonixmix: czy ktoś w Twojej pracy stosuje mobbing? Czemu aż tak się tym przejmujesz? Zmień pracę oraz uświadom sobie, że praca to tylko sposób na zarobienie pieniędzy. Nic więcej. Idź, rób to co masz zrobić, wracasz i masz w------e. JEŻELI robisz coś nie tak, to Cię zwolnią. A co się stanie jak Cię zwolnią? NIC, znajdziesz nową pracę.

Jeżeli natomiast za każdy Twój błąd ktoś się nad Tobą znęca, to
  • Odpowiedz
@melonixmix: nie ma co się robotą stresować Miras. Sam byłem popychadłem na budowie, ale się ogarnąłem i już z patologią nie pracuję. Głowa do góry.
Jak nie masz pomysłu na siebie, to proponuję żarcie wozić. Bezstresowa robota, praktycznie bez kierownika.
  • Odpowiedz
@melonixmix chłopie, całe życie przed tobą, porażka w pracy nic nie oznacza, odebrał byś sobie życie bo w pracy ci nie wyszło, daj spokój a naprawdę nie wiesz ile w życiu dobrych rzeczy może cię czekać.
  • Odpowiedz