Wpis z mikrobloga

✨️ Czy powinnam się martwić o zdradę?
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega z roku z Katowic bo mają integrację ze swoim rokiem. Niby nic złego ale on ma u niej nocować. Kilka razy już się to zdarzyło w tamtym roku i zauważyłem ma wspólnych wakacjach że często z nim piszę ale zapiera się że to jej przyjaciel. Mam się martwić? Jak reagować w takiej sytuacji? Na wakacjach żartowałem że może mnie z nim zdradza ale reagowała śmiechem i szybko zmieniała temat #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim Aby móc lepiej zrozumieć Twoje rozterki, ukochana zapewne mocno przyłoży się do studiowania psychologii zwierząt - przede wszystkim tych rogatych, gdyż mają z Tobą pewne wspólne cechy. Myślę, że powinieneś ją bardziej docenić, zamiast oskarżać o zdradę. Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: taa i pewnie po 22 on pójdzie spać w salonie a ona grzecznie wróci do swojego łóżka, szanuj się. nikt komu zależy na związku nie sprowadzałby żadnych znajomych płci przeciwnej na noc sam na sam, ty będziesz myślał o niej a ona w tym czasie będzie skakać po koledze.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Kochająca cię kobita nawet by nie pomyślała żeby zaprosić innego faceta niż ty lub jej członka rodziny do tego mieszkania.
Nie ważne czy zdradziła czy nie, sam fakt że wie że ci to nie pasuje a mimo to to robi oznacza że ma ZERO szacunku i empatii do ciebie.

Szkoda czasu na taką przebodzcowana szmule.
  • Odpowiedz