Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +451
źródło: 1000063425
Pobierz
Rad-X +30
U was też ludzie w robocie nie potrafią się powstrzymać od jedzenia mięsa w piątek na obiad?
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat
Co trzeba mieć w głowie aby nie być w stanie w ten jeden dzień w tygodniu odpuścić?
#pracbaza #korposwiat

Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega z roku z Katowic bo mają integrację ze swoim rokiem. Niby nic złego ale on ma u niej nocować. Kilka razy już się to zdarzyło w tamtym roku i zauważyłem ma wspólnych wakacjach że często z nim piszę ale zapiera się że to jej przyjaciel. Mam się martwić? Jak reagować w takiej sytuacji? Na wakacjach żartowałem że może mnie z nim zdradza ale reagowała śmiechem i szybko zmieniała temat #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: image
Pobierzźródło: giphy
PobierzPrzykre
@Mysteri0nke: motyw złej kobiety w historii wyłącza u mirków jakiekolwiek krytyczne myślenie
Nie ważne czy zdradziła czy nie, sam fakt że wie że ci to nie pasuje a mimo to to robi oznacza że ma ZERO szacunku i empatii do ciebie.
Szkoda czasu na taką przebodzcowana szmule.
@choochoomotherfucker
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta