Wpis z mikrobloga

✨️ Czy powinnam się martwić o zdradę?
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega z roku z Katowic bo mają integrację ze swoim rokiem. Niby nic złego ale on ma u niej nocować. Kilka razy już się to zdarzyło w tamtym roku i zauważyłem ma wspólnych wakacjach że często z nim piszę ale zapiera się że to jej przyjaciel. Mam się martwić? Jak reagować w takiej sytuacji? Na wakacjach żartowałem że może mnie z nim zdradza ale reagowała śmiechem i szybko zmieniała temat #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 8
konsekwentna-przyjaciółka-11: Ten kolega nie ma innych znajomych, musi nocować u niej?
Czy zdradza, to nie wiem, ale wg mnie nie jest to w porządku. Ja bym nie była zadowolona na twoim miejscu, więc ci się nie dziwię.
No chyba że ten kolega to gej - wtedy spoko.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nigdy pewności nie masz.
Twoja dziewczyna może spać w jednym łóżku ze swoim byłym i być Ci wierna jak pies. A żona, która nie wychodzi z domu, może przy pierwszej okazji przespać się z byle kim. Nie ma zasady.

Zasady są za to inne:
1. Nie musisz zgadzać się na jakiekolwiek zachowanie swojego partnera. Jeśli nie pasuje Ci to, że często pisze z jakimś typem - nie musisz z nią
  • Odpowiedz
dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega z roku z Katowic bo mają integrację ze swoim rokiem

@mirko_anonim: Odpowiem chodzisz wygląda na bait.

Jak pod Twoją nieobecność u twojej laski śpi jakiś obcy facet po imprezie to ty już dawno przegrałeś. Jeżeli cię nawet nie zdrada to nie ma do ciebie za grosz szacunku a ty nie umiesz stawiać granic i zobaczymy gdzie dalej ci je przesunie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nocowanie kolegów to już zdrada.
Nie wierzysz?

Poinformuj ją, że twoja koleżanka wpadnie do ciebie na noc i sprawdź reakcje ¯\(ツ)/¯

Możesz też na jakimś kobiecym forum na FB stworzyć analogiczne zapytanie jak tutaj, ale z odwrotnym przekazem i zobacz jak grono kobiet oceni "nocowanie koleżanki przez chłopaka".
  • Odpowiedz
Odpowiem chodzisz wygląda na bait.

@H_266: xd

MIAŁEM dokładnie taką samą sytuację ze swoją dziewczyną i okazało się że jednak mnie zdradza.

No ale jak ktoś mieszka w piwnicy, to tak później własnie to wygląda. Każdy post o relacjach babsko chłopskich, to dla was bait ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak z gorylem to spoko. Wytarmosi za kudły, zrobi jej z d--y jesień średniowiecza raz i drugi, potem wróci zapłakana, a jak się będziecie już godzić w łóżku to zakwili i załka w podusię, i wyszepcze Ci czule do uszka "jezu, jak dobrze, że on taki mały, bo te duże to bolą, a w ogóle goryle to są jakieś takie psychiczne", i będziecie żyli długo i szczęśliwie. Wszystkie k---y
  • Odpowiedz
@mirko_anonim też wygląda na bait ale już odpisze ku przestrodze innych

Kolegę stać na bilet do Krakowa a nie stać na motel albo airbnb? Przecież to są grosze.
Powiedz jej, że skoro nocuje to ty idziesz na k---y i przynajmniej ty jesteś szczery w tej relacji a nie dajesz się tarmosić jakiejś psychicznej cipie co się bawi w toksyczne gierki

2/10 bo odpisalrm
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: postaw jej ultimatum, albo ty, albo on, taka relacja z innym facetem będąc w związku to patologia, niezależnie od tego, czy z nim sypia, czy nie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to teraz ty powiedz jej, że nocuje u ciebie koleżanka z roku. Sądzę, że twoja dziewczyna będzie miała większe jaja niż ty i zakończy wasz pseudo związek
  • Odpowiedz