Aktywne Wpisy

Poleci ktoś jakąś fajną gierkę, która nie będzie miała w sobie z-------o otwartego świata z misjami pobocznymi, masą rpgowych rzeczy, opcji dialogowych do wyboru i masę cutscenek. Skończyło się na tym, że ogrywam sobie serie Portal i Half life po raz 5 bo nie ma w co grać. Jak próbowałem grać w coś pokroju wiedźmina czy skyrima to mnie normalnie telepało na krześle z tego jakie te gry są nudne.
Uwielbiam Portale,
Uwielbiam Portale,

No to zaczynamy to co tygryski lubią najbardziej, czyli żużlowy sezon 2026!
Zapraszam do typowania pierwszej kolejki PGE Ekstraligi!
Unia Leszno - Włókniarz Częstochowa
Sparta Wrocław - Falubaz Zielona Góra
GKM Grudziądz - Stal Gorzów
Zapraszam do typowania pierwszej kolejki PGE Ekstraligi!
Unia Leszno - Włókniarz Częstochowa
Sparta Wrocław - Falubaz Zielona Góra
GKM Grudziądz - Stal Gorzów
źródło: TyperŻużlowy2026
Pobierz

Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega z roku z Katowic bo mają integrację ze swoim rokiem. Niby nic złego ale on ma u niej nocować. Kilka razy już się to zdarzyło w tamtym roku i zauważyłem ma wspólnych wakacjach że często z nim piszę ale zapiera się że to jej przyjaciel. Mam się martwić? Jak reagować w takiej sytuacji? Na wakacjach żartowałem że może mnie z nim zdradza ale reagowała śmiechem i szybko zmieniała temat #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
I zapoznaj sie z nia, bo pewnie niedługo i tak zostaniesz zostawiony dla kogos innego przez ta swoja psycholozke psieckow
źródło: obraz
PobierzCzy zdradza, to nie wiem, ale wg mnie nie jest to w porządku. Ja bym nie była zadowolona na twoim miejscu, więc ci się nie dziwię.
No chyba że ten kolega to gej - wtedy spoko.
Twoja dziewczyna może spać w jednym łóżku ze swoim byłym i być Ci wierna jak pies. A żona, która nie wychodzi z domu, może przy pierwszej okazji przespać się z byle kim. Nie ma zasady.
Zasady są za to inne:
1. Nie musisz zgadzać się na jakiekolwiek zachowanie swojego partnera. Jeśli nie pasuje Ci to, że często pisze z jakimś typem - nie musisz z nią
@mirko_anonim: Odpowiem chodzisz wygląda na bait.
Jak pod Twoją nieobecność u twojej laski śpi jakiś obcy facet po imprezie to ty już dawno przegrałeś. Jeżeli cię nawet nie zdrada to nie ma do ciebie za grosz szacunku a ty nie umiesz stawiać granic i zobaczymy gdzie dalej ci je przesunie.
Nie wierzysz?
Poinformuj ją, że twoja koleżanka wpadnie do ciebie na noc i sprawdź reakcje ¯\(ツ)/¯
Możesz też na jakimś kobiecym forum na FB stworzyć analogiczne zapytanie jak tutaj, ale z odwrotnym przekazem i zobacz jak grono kobiet oceni "nocowanie koleżanki przez chłopaka".
@H_266: xd
MIAŁEM dokładnie taką samą sytuację ze swoją dziewczyną i okazało się że jednak mnie zdradza.
No ale jak ktoś mieszka w piwnicy, to tak później własnie to wygląda. Każdy post o relacjach babsko chłopskich, to dla was bait ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: over, ja jestem prosty chłop, wierzę w ufo, ale w przyjaźń damsko-męską nie ¯\(ツ)/¯