Wpis z mikrobloga

@first: w sensie jej chłop seba diler kazał jej iść na streamingi, żeby mógł z fake kont wpłacać swoje ciężko zarobione na dilerce pieniądze.
  • Odpowiedz
@Rodriquez @314159

Wychodzi na to, że co druga strimerka ma takiego chłopa, bo ogromne kwoty wysyłane w donejtach nawet dla małych strimerek to bardzo powszechne zjawisko, ta tutaj to nie jest żaden wyjątek. A US od kilku lat skrupulatnie wziął się za te donejty dla strimerów i je monitoruje, a także nakłada kary/odsetki za zaległe podatki, dlatego tak wielu już teraz ma założoną JDG i się normalnie regularnie z nich
  • Odpowiedz
@tubkas12: Nie wiem czy w tym przypadku ale to jest dobre miejsce do prania kasy.
1. Podstawiasz Julkę.
2. Ona dostaje w noc suby/donejty na 200k.
3. Kasa wpływa z serwisu na jej konto.
4. Ona zostawia sobie 5k a 195k wpłaca na twoją fundację, kupuje twój obraz, macie wspólne konto
  • Odpowiedz
w sensie, że ona z kimś pierze?

@first: ja tam się nie znam na branży, ale słyszałem o takich przypadkach i to całkiem logiczne.

Możliwe, że to nawet jej sponsor lub klient płaci w ten sposób, a ona nie musi się tłumaczyć jak naprawdę zarobiła tę kasę. No bo jak inaczej wytłumaczysz taki donejt?
Szejk lub Elon Musk siedzi sobie na streamie jakiejś randomowej baby i jej kasę daje? Jeszcze
  • Odpowiedz
@rekkin: Jeśli to jest jedno ze zdjec ktorym ona chce sie pochwalić to podtrzymuję moje zdanie. Miała czas na nawalenie sobie tylu filtrów ile chce i nałozenie takiej ilości pudru na twarz, że praktycznie można było sobie namalowac drugą twarz z prodzu głowy. A wyszło raptem to:
zielonzielon - @rekkin: Jeśli to jest jedno ze zdjec ktorym ona chce sie pochwalić to...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz