Aktywne Wpisy

laventel +36
Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski

Tytyka +181
Muszę się pochwalić mirki. Udało mi się zrobić pierwszy w życiu rosół tak jak to robi moja mama z udka kaczki. Wyszedł super
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
źródło: temp_file3765796085747042391
Pobierz

Jestem po prostu strasznie zmieszany bo nie mam pojęcia się stalo xD Nawet nie wiedziałem, że od tego spotkania zależy znajomość bo to sie jakoś kleiło i myślałem, że nawet jak nie będziemy niczego romantycznie szukać to możemy po prostu zostać znajomymi jako, że mieliśmy mega chemie w kwestii rozmowy jak i mnóstwo wspólnych rzeczy. Co się o------o xD
#randkujzwykopem #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
wysokie wymagania i wyobrażenia z jej strony
zbudowała sobie obraz do którego rzeczywistość nie dorównała
może nakłamałeś w cv i zobaczyła prawdziwy wzrost :)
@MissMisery: W kwestii rozmowy tutaj nie ma nic do gadania, no nawet więcej nawijała/bardziej aktywna byla przed spotkaniem i zestresowana niż ja, na spotkaniu też jej się buzia nie zamykała. Chemia była, na spotkaniu z mojej strony zdaje mi się, że niczym się interakcja nie różniła od tego przed
@AnonimoweLwiatko: Jakkolwiek by próbować jej bronić, że ma prawo, czy że ma 10 na twoje miejsce to tak, jest to żenujące. Przecież wystarczy napisać: Mirek, dla mnie to jednak nie to. Nie chce tego kontynuować.
@AnonimoweLwiatko: no tak ci nie zależało, że aż analizujesz to na wykopie xD
@JuzNieBedePodrywalMirabelek Co to znaczy? Masz na myśli, że nie oczekiwać kompletnie niczego w kontekście, że nawet znajomości jak się mega dogadujemy czy pożegnania? Domyślnie mam oczekiwać ghostingu? Troche to p------e xD
@AnonimoweLwiatko: jakbyś miał to w dupie to teraz zajmowałbyś się dniem wolnym i nie pamiętał już o tej babie, a rozkminiasz coś, czego de facto nie da się obiektywnie rozkminić.
Od początku nie szliśmy na to (przynajmniej tak mówiliśmy, a ja co mówię to myślę częściej niż nie) jako spotkanie romantyczne tylko zapoznawcze / spędzenie czasu. I nie poznałem jej na tinderze ¯\(ツ)/¯
@AnonimoweLwiatko: a po co?
@AnonimoweLwiatko nie jesteś w typie laski, to takie ciężkie do zrozumienia? Ja wiem, że wykop to siedlisko autystów ale bez przesady XD