Wpis z mikrobloga

Ghosting po randce jest k---a dziwny. W sensie, ja rozumiem, że to może nie być to i w ogóle. Tym się akurat nie przejmuje bo szedłem bez większych oczekiwań na coś więcej ale po prostu jak wydaje się, że wszystko trybi, rozmowa się klei, nikt nikogo nie udawał, fuck upów żadnych nie było i spędzasz z tą osobą 6-7h i jeszcze prośba o odprowadzenie - nie czaje jak po prostu można odmatchować bez słowa xD. To normalne? Dawno nie randkowałem i miałem jakiegoś parcia na to, laska zaproponowała, a że spoko się gadalo i mieliśmy sporo wspólnego, zgodziłem się.

Jestem po prostu strasznie zmieszany bo nie mam pojęcia się stalo xD Nawet nie wiedziałem, że od tego spotkania zależy znajomość bo to sie jakoś kleiło i myślałem, że nawet jak nie będziemy niczego romantycznie szukać to możemy po prostu zostać znajomymi jako, że mieliśmy mega chemie w kwestii rozmowy jak i mnóstwo wspólnych rzeczy. Co się o------o xD

#randkujzwykopem #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
  • 171
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@heniek_8: Wzrost akurat 1.9m więc raczej nie jest to problem. Zdjęcie mordy też widziała, raczej nic z tego ¯\(ツ)/¯

@MissMisery: W kwestii rozmowy tutaj nie ma nic do gadania, no nawet więcej nawijała/bardziej aktywna byla przed spotkaniem i zestresowana niż ja, na spotkaniu też jej się buzia nie zamykała. Chemia była, na spotkaniu z mojej strony zdaje mi się, że niczym się interakcja nie różniła od tego przed
  • Odpowiedz
@MissMisery: Ja nie pytam o spodobanie się bo mówię, że mocno mi na tym nie zależało, to była samotna matka której dałem szansę bo się dobrze z nią gadało, wyglądała w porządku i wydawała się być ogarnięta, sympatyczna. Pytam glównie o ghosting bo to pierwsza taka sytuacja.
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko: często jak ktoś mówi że nic nie będzie to nawet jeśli nie ma aferki ( a zdarza się i tak) to są pytania a dlaczego( hit to był jak dostałam pytanie dosłownie „co ze mną nie tak” xd) nie mówię że ghosting jest ok, sporo ludzi nie ma psychy powiedzieć wprost i tyle
  • Odpowiedz
  • 476
nie czaje jak po prostu można odmatchować bez słowa xD

@AnonimoweLwiatko: Jakkolwiek by próbować jej bronić, że ma prawo, czy że ma 10 na twoje miejsce to tak, jest to żenujące. Przecież wystarczy napisać: Mirek, dla mnie to jednak nie to. Nie chce tego kontynuować.
  • Odpowiedz
Ja nie pytam o spodobanie się bo mówię, że mocno mi na tym nie zależało, to była samotna matka której dałem szansę bo się dobrze z nią gadało

@AnonimoweLwiatko: no tak ci nie zależało, że aż analizujesz to na wykopie xD
  • Odpowiedz
@MissMisery: No ale to chyba można odpowiedzieć "a no wydawaleś się wyższy, kręcą mnie wyżsi faceci, a tego nie poczułam przy tobie, znajdziesz kogoś lepszego, powodzenia :)". Cokolwiek by było nie tak czy ze spotkaniem czy z gościem, można kulturalnie, jednym zdaniem napisać. Ale nawet tego nie trzeba robić, wystarczy powiedzieć, że nic takiego, po prostu nie poczułam tego czegoś czy coś i git. Dla mnie to p------e, sam kulturalnie
  • Odpowiedz
@MissMisery: Nie tinderuje, to z jakiegoś czatu było. Ehh, trzeba po prostu jakoś o tym zapomnieć. Dziwna sytuacja bo nie zależało mi na niczym, nie ja inicjowałem i nie miałem parcia, a w glowie spore zmieszanie i to mi nie daje spokoju. W sensie nie myślę o niej jako osobie czy o samym spotkaniu tylko o ghostingu. Czytałem, że to powiązane z brakiem puenty/zakończenia i oczekiwaniami tego.
  • Odpowiedz
Analizuje sytuacje

@AnonimoweLwiatko: jakbyś miał to w dupie to teraz zajmowałbyś się dniem wolnym i nie pamiętał już o tej babie, a rozkminiasz coś, czego de facto nie da się obiektywnie rozkminić.

Masz na myśli, że nie oczekiwać kompletnie niczego w kontekście, że nawet znajomości jak się mega
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko: niestety tak. kobiety, które zakładają konta na apkach randkowych nie szukają tam przyjaciół (nawet jeśli tak piszą). ona ma tam z 10 co najmniej z którymi jej się dobrze gada. wiem, że to może zaboleć ale to, że się z nią gadało dobrze przez parę godzin jeszcze nie znaczy, że dla niej jesteś wyjątkowy. nie spodobało jej się coś i poszła szukać następnego. tylko tyle i aż tyle. jak
  • Odpowiedz
@Cadfael: Nie myślę o babie tylko o sytuacji, o ghostingu którego doświadczam chyba po raz pierwszy.

Od początku nie szliśmy na to (przynajmniej tak mówiliśmy, a ja co mówię to myślę częściej niż nie) jako spotkanie romantyczne tylko zapoznawcze / spędzenie czasu. I nie poznałem jej na tinderze ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Nie myślę o babie tylko o sytuacji, o ghostingu którego doświadczam chyba po raz pierwszy.

@AnonimoweLwiatko: a po co?

I nie poznałem jej na tinderze ¯\(ツ)/¯

nie czaje jak po prostu można odmatchować bez
  • Odpowiedz