Aktywne Wpisy

karolina-oska +118
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
Antiax +92
Każdy kto szkaluje Karolinę to naprawdę ma takie same oczekiwania od kobiet jak Roland, czyli dziewczyna ma wyglądać, nie przeszkadzać i być miła.
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie

@AnonimoweLwiatko: uwierz mi, że to nic nie znaczy - been there, done that. Dla niej i tak mogło nie być chemii, serio
@Cadfael: Może źle napisałem, odfriendowała mnie na
@AnonimoweLwiatko: no tak czy inaczej nie dowiesz się, może ją zmęczyłeś, może ją uraziłeś i nie dała po sobie poznać, może na coś macie skrajnie różny pogląd
@AnonimoweLwiatko: jak można z obcą osobą spędzić 7h na pierwszym spotkaniu? Daj sobie spokój z takim czymś pierwsze spotkanie to maks 2 h na jakiś spacer a ty pół dnia spędzasz z jakąś babą. Szkoda czasu na to w szczególności że w dzisiejszych czasach prawdopodobieństwo zakończenia randki usunięciem pary to pewnie 70-80%. Ja po takim spotkaniu z znajomym
Jak będziesz po drugiej stronie odmowy to możliwe, że docenisz tę metodę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: hq720
Pobierz@AnonimoweLwiatko: xd
Kuzynka to przerabiala przy umawianiu sie przez apki i koniec koncow i tak musiala ghostowac by miec spokoj.
jakby napisała, że nie chce nic więcej to zaraz by były pytania "a czemu" itd. (nawet jak nie z Tobą to większość typów by pytała), a na dobrą sprawę po co jej to? co to zmieni w jej życiu, że wyjaśni coś komuś kogo i tak prawdopodobnie już
Przecież trzeba być upośledzonym i toksycznym żeby odmatchowac bez słowa druga osobę po normalnej randce xD
Ta laska ma coś
@myrdol: no rzeczywiście, nie ma xD
Lekcja nr1- odinstaluj to g****
Lekcja nr2- jako sankcje wtórne odinstaluj instagrama