Wpis z mikrobloga

Za każdym razem jak koleżanki mi opowiadają jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami to jestem tak wdzięczna że mam swojego niebieskiego od 7 lat i jest między nami super ( ͡° ͜ʖ ͡°) #zwiazki #niebieskiepaski
  • 126
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 12
@nypel012 większość chłopów nie chce się angażować, przez chwilę jest spoko a później się w----a, nie potrafią rozmawiać, zachowują się jak zjeby ogólnie xD
  • Odpowiedz
@laventel bo ty sobie znalazłaś faceta, z którym jesteś, a one mają jakiś chory obraz bogatego, przystojnego, męskiego klaudiusza i odrzucają wszystko co nie spełnia tych oczekiwań. To nie rynek jest dramatyczny tylko oczekiwania ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 6
@greedy_critic no nie wiem, jedna była z chłopem kilka lat i mu o------o, a druga też teraz parę miesięcy ma jakiegoś gacha i jej zależy ale zaczął ją trochę zlewać bez powodu i jakieś głupoty wygadywać ¯\(ツ)/¯ no ale wiadomo, znam historię tylko z jednej strony
  • Odpowiedz
@laventel

Jak jesteś w wieku 30+ to te lepsze partie facetów zazwyczaj już są zajęte a reszta się przejechała na kobietach i nie chce się w nic trwałego wiązać albo zwyczajnie nie nadają się do związków.

W pracy mam koleżanki 35 - 40 lat i ich związki trwają od lat studenckich ale jak z nimi rozmawiam to one same też dbają o relację zamiast tylko wydawać i co najważniejsze mają swoje
  • Odpowiedz
  • 144
jaki dramat jest na rynku matrymonialnym z chłopami

@laventel: idiotki się naoglądają chadów milionerów na ig i w tinderach i potem widzą samych przegrywów. Nikt tak babom nie sprał łbów jak te aplikacje i internet.
  • Odpowiedz
@laventel: piszą tutaj ludzie że to nie rynek a wymagania. No a czemu nie oba? Wymagania to już wiemy, że szukają księcia z bajki itd.
Ale jak tak spojrzymy na ulicę, na jeżdzących po chodnikach chamów, potem na politykę i takich konfederuskich czy mafię pis, to wychodzi że debili jest pełno, więc rynek też wymaga filtrowania aż się znajdzie ten/ta normalny/normalna.
  • Odpowiedz
nie potrafią rozmawiać

@laventel: i już wiem, że nie chodzi o nich tylko o twoje koleżanki dopowiadające swoje interpretacje do tego co ich chłopy mówią ( ͡º ͜ʖ͡º) jak facet z tobą rozmawia to zazwyczaj żeby rozwiązać problem albo się czegoś ciekawego dowiedzieć, a nie żeby sobie popaplać dla przyjemności
  • Odpowiedz
większość chłopów nie chce się angażować, przez chwilę jest spoko a później się w----a, nie potrafią rozmawiać,

@laventel: To jest o tyle zabawne, że ja mam podobne doświadczenie, ale z drugiej strony, więc pytanie za 100 pkt brzmi, jak to jest, że kobiety gotowe się zaangażować, nie trafiają na facetów gotowych się zaangażować i vice versa?

Z mojej perspektywy powiem, że wg mnie ludzie mają za dużo "deal breakerów", które
  • Odpowiedz
więc pytanie za 100 pkt brzmi, jak to jest, że kobiety gotowe się zaangażować, nie trafiają na facetów gotowych się zaangażować i vice versa?

@mandanda: To proste jak komentarze na goworku. Zadowoleni rzadko chwalą się swoim życiem, bo w Polsce z marszu stajesz się wrogiem numer jeden jeśli cieszysz się ze swojego życia, a w robocie nie n----------z na swoją drugą połówkę jak to ci źle i w ogóle małżeństwo
  • Odpowiedz
większość chłopów nie chce się angażować, przez chwilę jest spoko a później się w----a, nie potrafią rozmawiać, zachowują się jak zjeby ogólnie xD

@laventel: No statystycznie to nie masz racji. WIęcej młodych mężczyzn preferuje rodzinę i dziecko niż kobiet, być może pierwsza taka sytuacja w historii, ze kobiety nie dojrzewają.
  • Odpowiedz