Wpis z mikrobloga

Ghosting po randce jest k---a dziwny. W sensie, ja rozumiem, że to może nie być to i w ogóle. Tym się akurat nie przejmuje bo szedłem bez większych oczekiwań na coś więcej ale po prostu jak wydaje się, że wszystko trybi, rozmowa się klei, nikt nikogo nie udawał, fuck upów żadnych nie było i spędzasz z tą osobą 6-7h i jeszcze prośba o odprowadzenie - nie czaje jak po prostu można odmatchować bez słowa xD. To normalne? Dawno nie randkowałem i miałem jakiegoś parcia na to, laska zaproponowała, a że spoko się gadalo i mieliśmy sporo wspólnego, zgodziłem się.

Jestem po prostu strasznie zmieszany bo nie mam pojęcia się stalo xD Nawet nie wiedziałem, że od tego spotkania zależy znajomość bo to sie jakoś kleiło i myślałem, że nawet jak nie będziemy niczego romantycznie szukać to możemy po prostu zostać znajomymi jako, że mieliśmy mega chemie w kwestii rozmowy jak i mnóstwo wspólnych rzeczy. Co się o------o xD

#randkujzwykopem #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
  • 171
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Marchewa_w_sosie no widzisz a wystarczyło sie słuchać i japa zamknąć ,głupka i tluka z siebie zrobiłeś ( ͡º ͜ʖ͡º)
pogadaj sobie z koleżanką wyżej, choc ona jednak wyższy poziom prezentuje.
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko: To nie z tobą problem tylko z nią. Tylko osoby z zaburzeniami tak robią. Normalny człowiek prowadzi dialog i jak ma coś w głowie to potrafi odpisać choćby regułkę w stylu "myślałem, że to coś, ale jednak nie". Nie to nie i elo.
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko Mirku powiem w ten sposób: w niezwykle wysublimowany sposób dała Ci właśnie znać jakiego typu jest osóbką. Dobrze, że dowiedziałeś się tego już teraz a nie dajmy na to za kilka randek gdy już zdążył byś się nieco mocniej zaangażować. Także jest trochę przykro ale gdybym szukał pozytywów no to też jakieś są. Głowa do góry i nie poddawaj się!
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko:

bo nie mam pojęcia się stalo xD

można kulturalnie, jednym zdaniem napisać

Sprawa jest prosta - jeśli baba napisze, że zabrakło chemii albo inny neutralny powód, to będziesz dalej zawiedziony i drążył - że przecież się dobrze gadało, że tyle czasu spędzone i nie chciała przerywać nagle
  • Odpowiedz
@myrdol: kolejny odklejony, który nie potrafi zrozumieć, że chłop mydli ci oczy jakimś esejem o braku kultury a jest proste jak konstrukcja cepa, że liże rany po potężnym ciosie w ego
  • Odpowiedz