Wpis z mikrobloga

Ghosting po randce jest k---a dziwny. W sensie, ja rozumiem, że to może nie być to i w ogóle. Tym się akurat nie przejmuje bo szedłem bez większych oczekiwań na coś więcej ale po prostu jak wydaje się, że wszystko trybi, rozmowa się klei, nikt nikogo nie udawał, fuck upów żadnych nie było i spędzasz z tą osobą 6-7h i jeszcze prośba o odprowadzenie - nie czaje jak po prostu można odmatchować bez słowa xD. To normalne? Dawno nie randkowałem i miałem jakiegoś parcia na to, laska zaproponowała, a że spoko się gadalo i mieliśmy sporo wspólnego, zgodziłem się.

Jestem po prostu strasznie zmieszany bo nie mam pojęcia się stalo xD Nawet nie wiedziałem, że od tego spotkania zależy znajomość bo to sie jakoś kleiło i myślałem, że nawet jak nie będziemy niczego romantycznie szukać to możemy po prostu zostać znajomymi jako, że mieliśmy mega chemie w kwestii rozmowy jak i mnóstwo wspólnych rzeczy. Co się o------o xD

#randkujzwykopem #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
  • 171
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweLwiatko: samotna matka cie zghostowała a ty narzekasz? xd widocznie się jej nie spodobałeś ostatecznie albo poznała kogoś innego/lepszego. Po co to rozkminiać? Przecież to obecnie norma, sam ghostuj i tyle.
  • Odpowiedz
Trzeba by naprawdę bucem, prostakiem żeby po spotkaniu nie potrafić się w normalny sposób odezwać

@myrdol: z wpisów opa wychodzi dokładnie taki obraz. Był łaskawy dać szansę samotnej matce i teraz wywaliło mu bluescreena bo ta go powinna po rękach całować a zgohstowała toksyka ;>
  • Odpowiedz
  • 12
@Marysiabaton kolejna odklejona co nie potrafi zrozumieć,ze chłop jest zdziwiony przejawem braku kultury i samym zachowaniem. Zamiast kończyć "znajomość " jak dorosła,dojrzała emocjonalnie osoba.
  • Odpowiedz
To normalne?

@AnonimoweLwiatko: nie to nie jest normalne, to jest zwykłe chamstwo - ale niestety jest to emblematyczne dla apki tinder i całej "kultury" jaka wypływa z tego i podobnych środowisk

a jest to sposób myślenia o innych ludziach tak samo jak się myśli o wizycie w knajpie, na wakacjach w hotelu, u
  • Odpowiedz
2. Nie spodobałeś się jej i tyle, ma 10 innych lepszych opcji i dzisiaj pewnie kolejna randka z innym chłopem.

@XeNinja: tak i stąd zawsze ale to zawsze jest niezrozumienie kolesi - dla Op'a ta randka to była metafizyka może musiał wykupić premium na tej apce, prowadzić 10 rozmów i po 3 tygodniach pykła pierwsza randka

dla laski to było 3 spotkanie w tym tygodniu które jej wleciało od tak - ktoś
  • Odpowiedz
  • 1
@Cadfael szczekanie? Masz jakieś przykre sytuacje życiowe, ze takie porównanie?
Czy może to jakiś f----z z twoich zabaw łóżkowych ci został?
  • Odpowiedz
jak można z obcą osobą spędzić 7h na pierwszym spotkaniu? Daj sobie spokój z takim czymś pierwsze spotkanie to maks 2 h na jakiś spacer a ty pół dnia spędzasz z jakąś babą

@zeszyt-w-kratke: To najgorsza rada jaką można napisać. Widać, że nie masz doświadczenia z kobietami.

Pierwsza randka, gdy jest chemia i dobrze się gada powinna trwać wiele godzin, powinna mieć wiele etapów, przez które kobieta zaczyna ciebie interpretować w swoich
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko: Ma setki w kolejce i chce spróbować jeszcze raz i jeszcze raz i tak do ściany. Nie byłeś też czadem thundercockiem, musisz działać nieco inaczej niż setki/tysiące w kolejce do niej.

Serio, randkowanie dzisiaj to pajacowanie i pokazywanie kto ma większe pióra. NIELICZNYM mężczyznom to kobiety pajacują, ale też tak się zdarza.

One ogólnie wybierają źle i wadliwie, niszcząc sobie często życie, okazje i sposobności, dlatego nie przejmuj się, miej
  • Odpowiedz