Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +145
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +27
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

Jestem po prostu strasznie zmieszany bo nie mam pojęcia się stalo xD Nawet nie wiedziałem, że od tego spotkania zależy znajomość bo to sie jakoś kleiło i myślałem, że nawet jak nie będziemy niczego romantycznie szukać to możemy po prostu zostać znajomymi jako, że mieliśmy mega chemie w kwestii rozmowy jak i mnóstwo wspólnych rzeczy. Co się o------o xD
#randkujzwykopem #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
@zagubionychromosom: a za co ta odpowiedzialność? za samopoczucie jakiegoś randoma? xD
@AnonimoweLwiatko: tyle normalnie powinny trwać randki? Myślałem, że góra 2-3 godziny i nara.
@AnonimoweLwiatko: xddd dobrze zrobiła
@Cadfael: serio nie zrozumiałaś tego co napisał?
@myrdol: z wpisów opa wychodzi dokładnie taki obraz. Był łaskawy dać szansę samotnej matce i teraz wywaliło mu bluescreena bo ta go powinna po rękach całować a zgohstowała toksyka ;>
@AnonimoweLwiatko: nie to nie jest normalne, to jest zwykłe chamstwo - ale niestety jest to emblematyczne dla apki tinder i całej "kultury" jaka wypływa z tego i podobnych środowisk
a jest to sposób myślenia o innych ludziach tak samo jak się myśli o wizycie w knajpie, na wakacjach w hotelu, u
@XeNinja: tak i stąd zawsze ale to zawsze jest niezrozumienie kolesi - dla Op'a ta randka to była metafizyka może musiał wykupić premium na tej apce, prowadzić 10 rozmów i po 3 tygodniach pykła pierwsza randka
dla laski to było 3 spotkanie w tym tygodniu które jej wleciało od tak - ktoś
Czy może to jakiś f----z z twoich zabaw łóżkowych ci został?
@zeszyt-w-kratke: To najgorsza rada jaką można napisać. Widać, że nie masz doświadczenia z kobietami.
Pierwsza randka, gdy jest chemia i dobrze się gada powinna trwać wiele godzin, powinna mieć wiele etapów, przez które kobieta zaczyna ciebie interpretować w swoich
Serio, randkowanie dzisiaj to pajacowanie i pokazywanie kto ma większe pióra. NIELICZNYM mężczyznom to kobiety pajacują, ale też tak się zdarza.
One ogólnie wybierają źle i wadliwie, niszcząc sobie często życie, okazje i sposobności, dlatego nie przejmuj się, miej
( ͡° ͜ʖ ͡°)