Wpis z mikrobloga

Ghosting po randce jest k---a dziwny. W sensie, ja rozumiem, że to może nie być to i w ogóle. Tym się akurat nie przejmuje bo szedłem bez większych oczekiwań na coś więcej ale po prostu jak wydaje się, że wszystko trybi, rozmowa się klei, nikt nikogo nie udawał, fuck upów żadnych nie było i spędzasz z tą osobą 6-7h i jeszcze prośba o odprowadzenie - nie czaje jak po prostu można odmatchować bez słowa xD. To normalne? Dawno nie randkowałem i miałem jakiegoś parcia na to, laska zaproponowała, a że spoko się gadalo i mieliśmy sporo wspólnego, zgodziłem się.

Jestem po prostu strasznie zmieszany bo nie mam pojęcia się stalo xD Nawet nie wiedziałem, że od tego spotkania zależy znajomość bo to sie jakoś kleiło i myślałem, że nawet jak nie będziemy niczego romantycznie szukać to możemy po prostu zostać znajomymi jako, że mieliśmy mega chemie w kwestii rozmowy jak i mnóstwo wspólnych rzeczy. Co się o------o xD

#randkujzwykopem #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
  • 171
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweLwiatko: protip: nie spedzaj na pierwszej randce 6-7h chyba że jest to randka typu nocna impreza, a-----l i odrazu ruchasz, jak na trzeźwo to 1,5h max, a idealnie to do godziny i musisz spadać. a ty spędzasz typie 7h jak desperat z obcą osobą, którą pierwszy raz na oczy widzisz i dziwisz się że lasce hormony powiedzialy że trzeba unmatch. i dlatego, że musisz wiele takich kobiet przerobić oszczędź sobie
  • Odpowiedz
Co się o------o xD

@AnonimoweLwiatko: Pewnie się dziewczyna naoglądała jakiś TikToków o red flagach i innych takich pierdołach. Spędziliście 6h, wystarczyło że jedną rzecz zrobiłeś albo powiedziałeś nie tak jak trzeba i już poleciał RED FLAG i cześć i czołem, ona ma następnych kilkuset w kolejce. I nawet nie wiesz co poszło nie tak.

Witamy na rynku matrymonialnym w
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko: bez sensu to rozkminiasz. Nie każdy dorósł do związków mimo, że może już być daleko po 18stce. Pamiętaj, że niektórzy są singlami dlatego, że to z nimi jest problem.
  • Odpowiedz
  • 16
@Cadfael wiesz dla ciebie Może to byćtrudne do zrozumienia ale jasne i wyraźnie facet przedstawia ci informacje, że pierwszy raz się z czymś takim spotyka. W jego odczuciu spotkanie było okej,świetnie się rozmawiało i co najważniejsze byli ze sobą przez 6-7 godzin. Druga strona gdyby była tym spotkaniem zniechęcona,nie podobało to jak najszybciej dążyłaby do zakonczenia.ludzie mają płytkie podejście do życia i biorą wszystko zero jedynkowo tak jak Ty. Trzeba by
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko: Są dwie opcje: 1. Różowa szuka frajerów którzy jej fundują obiady w luksusowych knajpach. 2. Nie spodobałeś się jej i tyle, ma 10 innych lepszych opcji i dzisiaj pewnie kolejna randka z innym chłopem. Babka wolała uciąć rozmowę, żeby nie sprawiać przykrości i ci się tłumaczyć dlaczego nie chcę kontynuować znajomości.
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko: spora część loszek na tinderze społecznie leży, mają jakieś zaburzenia itd, inaczej nie musiałyby zakładać tindera. Ogólnie albo wyglądałeś gorzej niż na zdjęciach albo nie dowiozłeś na spotkaniu, pomimo tego, że wydaje Ci się, że było ok. I żeby było jasne, jakbyś nie dowiózł to nie znaczy, że jakiś mega słaby jesteś, po prostu poprzeczka jest wysoko postawiona. Ja akurat po spotkaniach zawsze miałem odzew, ale moje zdjęcia były
  • Odpowiedz
wiesz dla ciebie Może to byćtrudne do zrozumienia ale jasne i wyraźnie facet przedstawia ci informacje, że pierwszy raz się z czymś takim spotyka.

@myrdol: no i analizuje co się stało xD zajmij się czymś pożyteczniejszym niż pisanie wypracowań których nikt nie przeczyta, akustyku
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko: Ja Ci wytłumaczę.
Jak poznajesz kogoś, powiedzmy -tradycyjnie czyli przez kogoś, ktoś Cię zapozna na jakiejś imprezie, macie wspólnych znajomych to taka osoba wiedząc, że macie "pośredników" w postaci tych wspólnych znajomych, którym możesz później powiedzieć jak zostałeś potraktowany nie zachowa się jak niewychowany gbur. Natomiast jeśli "pośrednikiem" jest strona internetowa to nie dziw się, że znajdujesz napotykasz takie zachowania.
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko: jak ty to sobie wyobrażasz? Że laska powie obcemu facetowi o wzroście 1.9 wprost, że nic z tego nie będzie? Normalnie sobie z tobą grzecznie rozmawiała, dopóki byliście razem, a po powrocie do domu zrobiła to, o czym ci wprost nie miała odwagi powiedzieć. Być może liczyła na szybki segz i okazałeś się zbyt mało dynamiczny w tej kwestii, albo w inny sposób się nie spodobałeś. Wcale mogła też
  • Odpowiedz
@AnonimoweLwiatko ja tam ciebie rozumiem Mirku, jak można z kimś spędzić tyle czasu na randce i stwierdzić że coś jest nie tak? XD jak by nie było chemii to by randka skończyła się szybko
  • Odpowiedz