Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +145
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +27
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

Jestem po prostu strasznie zmieszany bo nie mam pojęcia się stalo xD Nawet nie wiedziałem, że od tego spotkania zależy znajomość bo to sie jakoś kleiło i myślałem, że nawet jak nie będziemy niczego romantycznie szukać to możemy po prostu zostać znajomymi jako, że mieliśmy mega chemie w kwestii rozmowy jak i mnóstwo wspólnych rzeczy. Co się o------o xD
#randkujzwykopem #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
źródło: image
Pobierz@AnonimoweLwiatko: Pewnie się dziewczyna naoglądała jakiś TikToków o red flagach i innych takich pierdołach. Spędziliście 6h, wystarczyło że jedną rzecz zrobiłeś albo powiedziałeś nie tak jak trzeba i już poleciał RED FLAG i cześć i czołem, ona ma następnych kilkuset w kolejce. I nawet nie wiesz co poszło nie tak.
Witamy na rynku matrymonialnym w
@AnonimoweLwiatko: zostać zghostowanym przez samotną matkę XDDD
@myrdol: no i analizuje co się stało xD zajmij się czymś pożyteczniejszym niż pisanie wypracowań których nikt nie przeczyta, akustyku
@AnonimoweLwiatko: Masz tu protip od starszego kolegi: SAMOTNA MATKA Z AUTOMATU W LEWO
dał szansę XD
Jak poznajesz kogoś, powiedzmy -tradycyjnie czyli przez kogoś, ktoś Cię zapozna na jakiejś imprezie, macie wspólnych znajomych to taka osoba wiedząc, że macie "pośredników" w postaci tych wspólnych znajomych, którym możesz później powiedzieć jak zostałeś potraktowany nie zachowa się jak niewychowany gbur. Natomiast jeśli "pośrednikiem" jest strona internetowa to nie dziw się, że znajdujesz napotykasz takie zachowania.
Komentarz usunięty przez moderatora