Aktywne Wpisy

elo_kebab +17
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

plyty_chodnikowe +113
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz

#depresja #zaburzeniaosobowosci
Sam koncept uważności jest mi znany z wielu książek samopomocowych/psychologicznych/duchowych i chociaż do oazy spokoju mi nadal daleko, to nauczyłam się nie wkurzać na różne rzeczy, które kiedyś potrafiły mi przez kilka dni siedzieć we łbie i doprowadzać do obłędu, więc
Tylko, że życie takie nie jest. Bardzo często oczekiwania rozjeżdżają się nam z rzeczywistością. Bo technika jest tylko techniką. Bo nie masz wpływu kogo zastaniesz na drodze. Bo w niektórych relacjach, niezależnie jak bardzo nie bedą Ci mydlić oczu zwyczajnie nie jesteś podmiotem (np. pracownik
https://wykop.pl/wpis/67135597/mowi-sie-o-tym-ze-osoby-z-adhd-maja-problem-z-konc
Możesz też przejrzeć tag #krishnamurti i rozejrzeć się na tagu #medytacja
Aby próbować skoncentrować się, musi powstać wewnętrzny podział na tego, który jest zajęty różnymi dla niego ciekawymi rzeczami (myślami, oglądaniem, słuchaniem, itd.) i tego, który