Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 108
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Przecież sama nocna jazda autem bez celu to coś wspaniałego i relaksującego.

@elo_kebab: chyba że jesteś ślepy nocą tak jak ja ,to wolisz jednak jeździć za dnia, a nocą pić piwerko :>
  • Odpowiedz
@elo_kebab: Ja mam prawko już dawno, ale zarabiając 70-80k miesięcznie jako programista szkoda mi tracić czasu na prowadzenie samochodu niczym jakiś wyrobnik xD Mam prywatnego szofera, ewentualnie uber. Podczas podróży załatwiam sprawy, maile, klientów. Czas to pieniądz.
  • Odpowiedz
@elo_kebab: Gdy ktoś jest z miasta z dobrze rozwiniętym zbiorkomem i większość swojego życia tego miasta nie opuszcza, to po co mu PJ i samochód?
Mężczyźni raczej nie kupują rzeczy zbędnych. Dopiero, gdy pojawi się potrzeba. Jeśli życie bez PJ i bez samochodu jest dla nich ok, to po co mają brać sobie na głowę kolejnego strupa i realnie marnować 1000-2000 zł/rok dla samego faktu mania samochodu, którego w najlepszym
  • Odpowiedz
@HuopskiRozum: to co piszesz jest w 100% racjonalne, ale przyjdzie ci taki, co mu przemysł motoryzacyjny i inni korbą zakręcili, że samochód jest męski i musisz mieć samochód, żeby być męski. Ja się kiedyś przejmowałem pierdołami i zrobiłem prawko, żeby sobie i innym coś udowodnić, ostatecznie i tak nie jeżdżę, bo nie potrzebuję i tak szczerze to wcale tego nie lubię. Robienie czegoś wbrew sobie tylko po to, żeby się
  • Odpowiedz
@elo_kebab: moi rodzice swój pierwszy w życiu samochód kupili grubo po czterdziestce, a ja swój własny też mam dopiero po trzydziestce. Używam go raz na kilka tygodni. Także o czym ona bredzi xD
  • Odpowiedz
Posiadasz prawko i nie jeździsz pół roku to powodzenia, wsiadasz 2-3 razy za kółko i tylko wypadek spowodujesz.

@elo_kebab: xxxxxdddddddd

Widać że o jeździe samochodem tylko słyszałeś. Ale
  • Odpowiedz
@elo_kebab: Mieszkasz poza miastem to tak, ale jeśli ktoś chce mieszkać na stałe w mieście, to po cholerę mu samochód. Laski, które koniecznie chcą mieszkać w mieście, a potem wymagają od faceta samochodu, którego konieczność posiadania wiąże się raczej z pozamiejskim życiem, to jest największy rak. Może dlatego miasta wyglądają tak a nie inaczej, jak zwykle kobiety wprowadzają chaos w społeczeństwie, może muzułmanie jednak mają rację;D
  • Odpowiedz
@elo_kebab Co to za bzdura, że jak nie jeździsz autem przez 3 miesiące to wypadek spowodujesz xD Nie jeździłem autem prawie 3 lata i jak ostatnio zostałem przymuszony życiem do ponownego używania auta to zero problemu. Przeciezto jest jak jazda na rowerze
  • Odpowiedz
@Piter1489: @HuopskiRozum jak wam to wystarcza to ok. Najwieksza zaleta posiadania auta to mozliwosc wygodnego przenoszenia malych rzeczy jak zakupy etc. i wolnosc wybrania sie gdzie tylko chcesz o czasie kiedy ci to pasuje. To niesamowita wygoda.
Brak auta wedlug mnie to bylby pewnego rodzaju ascetyzm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
EDiT: autko tez bywa niestety nadmiar kosztowne jak sie zle wybierze.....
  • Odpowiedz
O kurde, właśnie jakiś dzieciak co wali co chwilę "xD", stwierdził że jestem piz.... bo nie mam prawka. Chyba się przewrócę ze śmiechu... Może jakbyś skupił się na rozwoju, zamiast podbudowywać sobie ego tym że masz prawko i oglądać porady randkowe Karin, to byś nie musiał siedzieć jak maturzysta, na jakimś "open space" w korpo... Garnki sprzedajesz czy na prezentacje zapraszasz?
  • Odpowiedz