Wpis z mikrobloga

@Horrorystyczny_Demon_Pagona ooo, to widzę że nie tylko ja jąkała

Śmieszne jest to że z perspektywy normika taka sytuacja wygląda jak jakaś zarzutka albo żart. A ja jestem sobie to w stanie wyobrazić i w sumie to nawet przypomnieć jak gdzieś szedłem i przed drzwiami się zawracałem.
  • Odpowiedz
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: jąkanie bardziej przeszkadza tobie niż innym, miałam w pracy gościa, który jąkał się niemiłosiernie a był typem wręcz bezczelnym. Gościu miał tak wybujałe ego, że potrafił normalnie podejść do szefa i mu wyjąkać, że ma w------e i nie będzie czegoś tam robił od jutra idzie na L4 i elo. I brał L4 od psychiatry na miesiąc. Co ciekawe NIGDY, ale to NIGDY nikt nie wytknął mu publicznie jąkania. Każdy
  • Odpowiedz
@Nadia_: Nie 90% ludzi tylko 10% jest empatyczna, ty nie masz o tym pojęcia bo nie jesteś śmieciem genetycznym jak my. Każdego dnia spotykam się z agresją, nienawiścią i pogardą ze względu na to jak wyglądam. Nie miałem na to wpływu, a i tak jestem całe życie wyśmiewany i atakowany, wszędzie ktoś się na mnie gapi w miejscach publicznych, czuje niechęć w moim kierunku od ludzi. To że ciebie 90%
  • Odpowiedz