Aktywne Wpisy

dongio +3
Co byście napisali dziewczynie jakbyście jakąś znali

PorzeczkowySok +30
zrobiłem sobie pitce, do niej mam monsterka mango loco, wafelka w czekoladzie i kostkę rubika dzisiaj sb kupiłeem ʕ•ᴥ•ʔ
źródło: IMG_20250812_012729827_HDR
Pobierz

#przegryw #fobiaspoleczna #zaburzenialekowe
źródło: temp_file6120323314603287810
Pobierz@mariokanar: xddd ta, ja 33 lvl, over w h-j. I takie rzeczy sprzed prawie 20 lat nadal siedzą w głowie. Trauma jak sqrwsyn.
@Mystoo: No to fajnie, że masz taki charakter, że to przetrwałeś. Ja po kilku hardych kompromitacjach bym sie z-----ł. Mam nawet w papierach z choroszczy 2 próby samobójcze, ale ja tych momentów wgl nie pamiętam. No i tego że chciałem sie z-----ć. Zrobiłem takiego mixa substancji chemicznych,
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: I sam sobie odpowiedziałeś, zbieraj pieniądze chłopie na wynajem pokoju, i się wyprowadź, znam 2 osoby co się jąkają, jedna mniej druga bardzo bardzo i każdy ma w to w------e doslownie. To nie jest wina tych
@PiersiowkaPelnaZiol: Nie mógłbym tak mieszkać, z kimś obcym w mieszkaniu. Bo trzebaby było gadać czasem. Już to przerabiałem w 2011 na miasteczku AGH xDD K---a, mam traumę do teraz, aż mam ciarki. Na kilku m2 z 2 obcymi osobami. Zmyłem sie po pierwszym semestrze. Jak już to kawalerka, ale to drogie rzeczy są, bo roboty za więcej niż minimalna, to ja nie znajdę nigdzie u siebie. Ehhh,
O mnie pewnie też byś powiedział że mam w to kompletnie w------e, bo tak z zewnątrz to nie widać. Normalny chłop, raczej wszystko ogarnę. Nawet jak ktoś nie czai tematu to nie zauważy że mam problemy społeczne. Może po prostu będzie "trochę dziwny".
@Mystoo: a j---ć takie życie
@Mystoo: mam przeczucie, że u mnie byłoby 100% to samo xd więc nawet nie próbuje z żadną gadać, żeby nie zbierać tych kompromitacji tzwela jak pokemonów
Babka na recepcji chciała Cię wkręcić i wysłała do nieistniejącego gabinetu. Od wczoraj wszyscy Cię szukają, bo myślą, że jednak znalazłeś xD